Meillä Ei Ole Muuta Tehtävää

Kysymys: Miksi niin paljon aikaa ja vaivaa on käytetty kysymyksiin tästä maailmasta, tarkoittaen taloutta ja maailman kriisejä? Uudelle Kabbalan opiskelijalle tämä näyttää vastakkaisuudelta siihen, mitä opimme vasta-alkajien kurssilla “henkisyydestä” ja tästä maailmasta. Voisitko selventää hieman tilannetta?

Vastaus: Olemassaolomme ainoa tarkoitus tässä mielikuvitusmaailmassa ja-todellisuudessa, jonka tunnemme vastaanottamisen halussamme, on löytää todellinen todellisuus joka tunnetaan rakkaudessa ja lahjoittamisessa. Saavuttaaksemme tämän, meidät on tuotu opettajan ja ryhmän luokse jotta pyrkisimme yhtenäistymään yhdeksi kokonaisuudeksi ja näin ollen vetäisimme puoleemme Ylemmän Valon vaikutuksen ja paljastaisimme lahjoittamisen maailman.

Tänä päivänä, ryhmän lisäksi, koko maailma on paljastunut uudeksi ryhmäksi. Se löytää itsessään vahingollisen egoismin ja ryhtyy vähitellen ymmärtämään että egoismi on niin paha, että se pyrkii pääsemään siitä eroon. Meidän tehtävämme on kertoa, että se on mahdollista-selittää kuinka se on mahdollista, ei opiskelemalla Kabbalaa vaan opiskelemalla maailmaamme globaalina, integraalina ja suljettuna järjestelmänä, joka on muuntumassa enemmän ja enemmän yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi sekä opastaa heitä kuinka voimme rakentaa sitä vastaavan yhtenäisen takeen yhteiskunnan.

Jos avstamme heitä, kasvamme, sillä meillä ei ole mitään muuta tehtävää. Baal HaSulam kirjoittaa tästä artikkeleissa “Tooran Antaminen” ja “Keskinäinen Tae” sekä muissa otteissa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed