Olemme Paljastaneet Faaraon; Luoja On Seuraava

Kysymys: Miksi Luoja ei ohjannut Moosesta edellisessä konventiossa Machsomin yli(seinän joka erottaa meidät henkisyydestä) ja jättänyt Faaraota pinoamaan tuoleja?

Vastaus: Missä Mooseksemme oli kun halusimme anella Egyptistä poispääsyä? Missä oli rukouksemme Luojalle? Oli vain Faarao.

Emme vaatineet Luojaa murtamaan seinää välillämme. Kaikki odottivat: ”Milloin ihmeessä Hän paljastaa Itsensä? Haluan täyttymystä!” Faarao hallitsi meitä edelleen. Saimme kuitenkin nähdä esteen tiellämme, sen joka estää yhtenäistymisemme.

Ei ollut mikään vahinko että välittömästi otin yleisön kansa puheeksi keskinäisen kytköksen huomioimisen, siihen upottautumisen, katkenneiden narujen löytämisen sitoaksemme ne yhteen. Ei tanssimista, ei puhelua, vain antaa jokaisen tarkastelle itseään sisältäpäin ja ajatella ainoastaan miten yhtenäistyä muiden kanssa.

Mikä oli tulos? Jäimme jumiin. Kävi ilmi että olen kykenemätön sen tekemään. Ja se onhyvä asia, sillä sain huomata jotain tärkeää: olen täysin poiskytketty muista; liitäntää ei ole. Kaikki piuhat ja kanavat ovat katkaistuja. Impulssia ei ole. Teen kaikkea muuta, paitsi yhtenäistyn muiden kanssa tai omaksun heidän halunsa jotta he, Jumala paratkoon, muuttuisivat kuin omikseni.

Tämä on Faaraon voima. Mutta missä on rukous? Aivan, olemme poiskytkettyjä, eristyksessä toisistamme. Mutta missä on yhtenäistymisemme pyyntö? Miksi Sinä et tule yhtenäistämään meitä?!

Meillä ei vielä ole tarvetta sellaiselle pyynnölle. Uskomme edelleen voimamme yhtenäistyä omine voiminemme: ”Ponnistamalla onnistumme.”  Mutta miten on mahdollista saavuttaa tämä itsekkäiden ominaisuuksiemme avulla.

Luojan kaipuun täytyy syntyä keskinäisen työmme kautta, kun ryhmä velvoittaa jokaisen käyttämään tätä menetelmää ja saa heidät vakuuttuneiksi siitä että Luoja korjaa tilanteen. Olemme Luojan työn tarpeessa, emme Bnei Baruchin. Meidän tulee ainoastaan tarjota pyyntö. Kun saavutamme tämän yhteisen, maailmanlaajuisen vaatimuksen siitä että Hän korjaa meidät, me totisesti kohoamme seuraavalle asteelle.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: