Kukaan Ei Tule Olemaan Työtön

Kysymys: Työttömyys kasvaa ympäri maailmaa. Vaikuttaako se myös tovereihimme eri ryhmistä ja uskonnoista?

Vastaus: Maailma ei ymmärrä minkälaisen katastrofin se on kohtaamassa. Kohta puolet väestöstä tulee olemaan ilman työtä. Tästä syystä ensimmäinen kohta ehdottamassamme ratkaisussa on lakata pitämästä työttömyyttä katastrofina joka pitää hoitaa, jotta kaikki voivat palata 10-15 tunnin työpäiviinsä. Sen sijaan jokaisen pitää tehdä työtä sen verran, että voi varustaa itsensä ja muut ruoalla, vaatteilla ja muilla perushyödykkeillä.

Olemme siirtymässä aikakauteen, jolloin voimme unohtaa kaiken mitä oli ennen. Meidän tulee kytkeä mielemme uuteen järjestelmään, sillä on mahdotonta palata vanhaan. Kohta meidän pitää ainoastaan välittää tarpeellisimmista asioista. Seuraava aalto tulee huuhtomaan koko maapallon kuin hyökyaalto ja meidän täytyy tehdä yksinkertainen taloudellinen laskelma: Meidän tulee tuottaa vain varustaaksemme itsemme enemmän tai vähemmän normaaleilla perusoloilla, eikä mitään muuta.

Toisin sanoen tämä tarkoittaa sitä, että meidän pitää saavuttaa tasapaino luonnon kanssa. Ylempi hallinto ei anna meidän tehdä mitä haluamme, aivan samalla tavalla kun se ei anna suden varastoida saalistaan useita kuukausia voidakseen tuntea varmuutta tulevaisuutensa suhteen. Maailma tulee muuttumaan dramaattisesti ja Luoja tulee pakottamaan meidät elämään ns. ”uskon” kanssa. Jos jokainen huolehtii toinen toisestaan, silloin asiat sujuvat hyvin, jos he eivät huolehdi, silloin tulemme näkemään nälänhätää, tuhoa ja sotia.

Laskelma tulee olemaan yksinkertainen: Tulemme tekemään työtä vain varustaaksemme jokaisen välttämättömällä, eikä sen enempää, ei ylettömyyksiä, ei rahan säästämistä tulevien ”sadepäivien” varalle. Luonnollisesti tämä ei tarkoita sitä, että kaikki pukeutuvat käytettyihin vaatteisiin tai elävät puolinälissään. Olemme kerta kaikkiaan unohtaneet mitä tavallinen elämä on, miten 200-300 vuotta sitten elettiin.

Tästä syystä työttömyys ei ole ongelma; se on yksinkertaisesti tapa jolla ihmiskunta pääsee eroon turhista toiminnoista, jotka vain tuhoavat ja likaavat maapalloa. ”Työtön” on virheellinen termi. Se viittaa ihmisiin, jotka vihdoinkin lakkaavat tekemästä turhia asioita. Nyt heidän pitää alkaa opiskella ja se muuttuu tärkeimmäksi työksi yhtenäistymisen ja levittämisen rinnalla, samalla kun tuottaminen supistetaan elämisen välttämättömyyksiin.

Ihmisten ei tulisi toivoa, että suunta muuttuisi. Yhä useammat tulevat menettämään työpaikkansa, sen sijaan että löytäisivät sellaisen. Meidän pitää muuttaa asennettamme elämää kohtaan ja silloin tulemme näkemään, että he, jotka menettivät työnsä eivät ole työttömiä. Kun he ovat päässeet eroon turhista tehtävistä, jotka vain vahingoittavat muita, he ovat valmiita vastaanottamaan todellisen työnsä: korjauksen. Tämä on sitä mitä tarkoitetaan sanoilla ”palvella Luojaa”.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed