”Occupy” Mielenosoittajat Löytävät Liittolaisia Äveriäiden Säädystä

Uutisissa (Todaynews): ”’Occypy Wall Street’ mielenosoittajat — myös tunnettuja nimellä 99% — ovat herättäneet ainakin muutaman yllätyksellisen yleisön huomion: Amerikan äveriäät ja etuoikeutetut.

”Yhtenäistyneinä iskulauseen alla ’Me olemme se 1%: Seisomme yhdessä 99% kanssa’, joukko yrittäjiä, rahaston perijää, ammattilaisia ja perikuntalaisia ovat siirtynet nettiin, jakaakseen yritysahneuden kammoksumisensa muiden kanssa sekä tukeakseen verolain uudistamista, joka soisi heidän maksaa suuremman osan varteenotettavasta omaisuudestaan.

He muun muassa postittavat juttujaan sivustiolla, jotka on Varallisuutta Yhteiseksi Hyväksi (Wealth for the Common Good) ja Voimavarasukupolven (Resource Generation) luomia, jotka ovat omistautuneita tekemään työtä ’reilun verotuksen ja varallisuuden oikeudenmukaisen jakamisen’ puolesta.

”Farhad A. Ebrahimi, 33 vuotta, joka jakaa perityn omaisuutensa perustamansa hyväntekeväisyysjärjestön kautta, sanoo, että hän on mukana Occupy -protesteissa joka päivä…Siellä hän on usein pukeutuneena t-paitaan, jossa lukee etupuolella: ’Olen 1% jäsen ja tuen täysin 99%’ ja selässä ’Verota minua, minulla on siihen varaa’.

Kommenttini: Täten alamme lähentyä ymmärrystä siitä mikä on ratkaisu kysymykseen muuntumisesta tasa-arvoiseksi, kohtuullisen kulutuksen yhteiskunnaksi. Varat tulisi käyttää yleisen, maailmanlaajuisen, yhteisen kasvatuksen organisoimiseen kaikille, erityisesti työttömille, joka tulee korvaamaan heidän työtuntinsa opiskelulla, sillä muuta työtä ei tule olemaan tulevaisuudessa!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed