Salaisuus Katastrofien Välttämiseksi

Kun henkilö lukee sanomalehdissä katastrofeista, joita meille tapahtuu, kuten ihmisestä, joka putoaa viidennestä kerroksesta tai kaasusäiliöstä, joka räjähtää talon sisällä, hän ei lue laeista, joita ihmiset ovat jättäneet noudattamatta, vaan niiden seurauksista. Hän ei onnistu ymmärtämään mistä kaikki saa alkunsa.

Tiedemiehet oppivat, että viidennestä kerroksesta putoaminen tapahtuu painovoimalain mukaisesti ja sen lisäksi maahan iskeytymisen voima on tarpeeksi suuri tappaakseen ihmisen. Jos asetat jotain palavaa kaasusäiliön lähelle, se voi räjähtää siitä syystä, että se sisältää tiettyä kaasua, tietyn järjestelmän jne. Toisin sanoen, opiskelemalla lakeja voimme välttyä katastrofeilta.

Joten mistä sanomalehdet kirjoittavat? Ne kirjoittavat seurauksista, jotka aikaansaa oma tietämättömyyteni luonnon laeista. Ihmiset tarvitsevat koulutusta, kasvatusta. Siten kaikki tulee järjestymään. En ainoastaan lakkaa hyppäämästä viidennestä kerroksesta, koskemasta sähköjohtoja tai räjäyttämästä kaasusäiliöitä, vaan tulen näkemään miten aiheutan hurrikaanit, hyökyaallot ja niin edelleen. Lopetan puiden hakkaamisen, joilla vain valmistin itselleni turhia leluja ja lopetan koralliriuttojen tuhoamisen, jotka ovat elintärkeitä valtamerien mikroflooralle.

Jos selität kaikille, että meidän tulee löytää tasapaino luonnon kanssa, sen sijaan että menemme sen lakeja vastaan ja että tämä on ainoa tapa jolla voimme voittaa, silloin muutut massojen kasvatuksen käytännön apukeinoksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed