Kysymyksiä Ryhmätyöstä, Opinnoista ja Israelista

laitman_508_3Kysymys: Asiat ovat muuttuneet hiljattain. Tunnen että koko maailman Kli on noussut uuteen, korkeampaan tilaan yhdessä. Tuntuu kuin olisimme lähempänä läpimurtoa uuteen suureen maailmaan ja se on jännittavää! Mikä on se tärkein asia, joka tarvitaan viimeiseen yhteiseen ponnistukseen: enemmän opiskelua, enemmän aikaa ystävien kanssa vai enemmän sisäistä henkilokohtaista työtä?

Vastaus: Tulemme ansaitsemaan läpimurron, jos maailma tarvitsee meitä. Joten kaikki riippuu yhtenäistymisen tarpeen levittamistyön menestyksestä, keskinäisestä takeesta, Arvutista.

Kysymys: Asun Oklahomassa. Menin muutaman kerran St.Louisin opintokeskukseen, jossa koin yhteenliittymisen tärkeyden kehittyäksemme henkisesti. Jos olen ymmärtänyt, että voin oppia ja siirtyä eteen päin vain ryhmässä, pitäisiko minun miettiä muuttamista?

Vastaus: Jos siellä missä asut ei ole ryhmää, mutta uudessa paikassa sinulla olisi ryhmä ja työ, silloin muuttaminen on suositeltavaa.

Kysymys: Hyväksytkö journalisti Daniel Greenfieldin mielipiteen ja lausunnon Obamasta? Useat Amerikanjuutalaiset seka myös ei juutalaiset haluaisivat tietää mielipiteesi.

Vastaus: Kyllä

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed