Tulet Kohtaamaan Maailman

Olet kohtaamassa maailman ja kaikki riippuu siitä kuinka liityt siihen: Vedätko sen itseesi, vai haluatko antaa sille kaikkesi ja liittää sen itseesi tehdäksesi hyvää? Sinä määrität kaiken ja kaikki se Valo, liittymisen voima, omistautuminen ja selkeytyminen-tarkoittaen kaikkia lahjoittamisen muotoja, voivat virrata lävitsesi.

Aivan kuten tilanteessa jossa henkilö tarvitsee hoitoa. Ensin täytyy selvittä mistä taudista on kysymys ja millaista hoitoa ja lääkitystä se vaatii. Kun lääke on tehnyt tehtävansä, tarkistat etta potilas on toipunut ja on täysin kunnossa.

Joko käytät kaikkia omaksi hyodyksesi, käyttaen hyväksesi valhetta jossa elämme tai pyrit kaikesta huolimatta lahjoittamaan kaikille kaikissa tilanteissa. Jos lahjoitat muille, sinua kutusutaan (sina olet) “Israeliksi”, joka tulee Heprean sanoista “Li-Rosh” (Olen paa), tarkoittaen sitä joka määrittää kaiken ja kantaa huolta kaikista muista.

Ei ole olemassa mitään muuta kuin intentio. Kaikki säilyy ennallaan: sinä, halusi ja tämä maailma. Ainoa asia joka muuttuu on intentiosi maailmaa kohtaan, silloin näet sen erilaisena. Jos tuot sen lähemmas itseäsi rakkauden kautta, sinä ja maailma sulaudutte yhdeksi kokonaisuudeksi. Tulet näkemaan sen kaiken omin silmin.

Tulet näkemään että luonnon eloton, vegetatiivinen, animaalinen ja puhuva taso, kaikki ne ovat yksi suljettu jarjestelmä. Eloton, vegetatiivinen ja animaalinen taso ovat enkeleitä ja ihmiset ovat sieluja. Tämä ilmenee ylemmän Valon toimiessa. Pyydät, vaadit, selvität ja suoritat. Silloin Valo tulee ja täyttää tämän yhteyden.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: