Euroopan Kriisi: Kodittomuus Leviää Keskiluokkaan

Uutisissa (ynet.co.il): ”On olemassa uusi polvi kodittomia ihmisiä Kreikassa, Italiassa, Ranskassa ja Iso-Britanniassa: keskiluokan ihmiset, jotka ovat vaikkuttuneita tästä kriisistä, jotka irtisanottiin budjettileikkauksista johtuen.”

”’En koskaan uskonut, että tämä voisi tapahtua minulle’, sanoi Petros Papadopoulos 40, Ateenasta, entinen johtaja, joka menetti työpaikkansa ja sen jälkeen kotinsa vuonna 2010. ’Myöhemmin oivalsin kuinka ohut raja on. Se voi tapahtua jokaiselle. Olemme kaikki potentiaalisesti työttömiä.’”

Kommenttini: Olen aikaisemmin kirjoittanut, että kriisi tulee tuhoamaan monet ”ylimääräiset” ammatit, sillä tulevaisuuden yhteikunnassa, joka on tasapainossa luonnon kanssa, ei tule olemaan muita ammatteja ja töitä, paitsi sellaiset jotka ovat välttämättömiä olemassaololle. Yltäkylläisyys on vahingollista ja siksi se tarkoituksella mitätöidään.

Henkilö saa kaiken normaalille elämälle välttämättömän ja halu itsensä täyttämiseen välttämättömyyden yläpuolella, jota kutsumme itsekkyydeksi, tyydytetään kytköksen tuntemuksella yhtenäiseen järjestelmään. Tämä tuo meille ikuisen ja harmoonisen täyttymyksen sensaation, sillä alkujaan (ennen rikkoutumista), egomme luotiin tyydytyksen saavuttamiseksi erityisesti tässä muodossa. Joten keskiluokka tulee menettämään työnsä….

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed