Zohar On Tarkoitettu Koko Ihmiskunnalle

Kysymys: Mikä on Zoharin Kirjan tarkoitus yhtenäisen globaalin kasvatuksen prosessissa? Onko Zoharin paljastus sukupolvessamme parannuskeino kriisille, vai nopeuttaako se tätä prosessia? Mikä edeltää sitä?

Vastaus: Ensinnäkin on erittäin tärkeää, että luemme Zoharia puolisen tuntia päivittäisten luentojemme yhteydessä. Näin se oli Rabashin opetuksessa, josta syystä pysyttelen tässä samassa päivittäisessä ”annoksessa”, paitsi että luemme Zoharia aamutunneilla mieluummin kuin illalla, silloin se on tehokkaampaa.

Valmistelemme myös kirjaa nimeltään ”Zohar Jokaiselle”, tarkoittaen heitä, jotka haluavat liittyä meihin, jotka ymmärtävät, että lukemalla tätä kirjaa houkuttelemme Valoa, joka auttaa meitä yhtenäistymään ja että vain tämän Valon avulla voimme saavuttaa todellisen yhtenäisyyden ihmisten keskuudessa.

Siksi meidän täytyy lukea tätä kirjaa. Loppujen lopuksi Zohar puhuu vain korjatusta kytköksestämme, koko ihmiskunnan korjatusta sisäisestä järjestelmästä, jossa me kaikki yhtenäistymme ajatuksessa ja aistimuksessa, saavutamme yhtenäisen halun, yhden ajatuksen ja niin paljastamme itsemme Ihmisen asteella, muistuttaen Luojaa, ylempää maailmaa, ylempää elämänmuotoa.

Tästä syystä koen varmuutta siitä, että vaivannäkömme Zohar Jokaiselle valmistelussa ei ole turhaa, että edessämme ovat ajat, jolloin massat tulevat sitä lukemaan. Aivan kuten luemme Zoharia tänään, tätä kirjaa tulevat lukemaan ulkopuoliset ihmiset, eri tavoin, esim. Internetissä tai sosiaalisten verkkojen välityksellä. Zohar on tosiaan Valon lähde joka palauttaa hyvyyteen ja sitä voidaan houkutella jokaisella tasolla. Ja juurille, tai  hyvyyteen palaaminen tarkoittaa palaamista tilaan ennen rikkoontumista, nimittäin keskinäisen yhtenäistymisen tilaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed