Kaikki Odottavat Vain Sinua

Sielut, jotka sisältyvät Malkhutin Atzilutin maailmaan, havahduttavat sen pyyntöjensä kautta välittää heille Uudistavaa Valoa. Näin jokainen sielu rakentaa itsensä.

Kun sielumme kohoavat Malkhutin Atzilutin maailmaan ja kytkeytyvät siihen, silloin he paljastavat koko järjestelmän kokonaisuudessaan. Malkhut näyttää köyhältä ja onnettomalta vain suhteessa jokaiseen meistä — näin näemme sen.

Kun kuitenkin kytkeydymme siihen siinä määrin kun haluamme sille lahjoittaa, saavutamme tämän lahjoittamisen ja paljastamme, että kaikki sielut sijaitsevat siellä: Kaikki ystävät ja kaikki sukulaiset ja itse asiassa koko maailma on siellä! Vain minä olin se joka saapui ja kytkeydyin heihin voidaksemme työskennellä yhdessä.

On sanottu: ”Joka tuomitsee, tuomitsee omat virheensä”. Turmeltunut järjestelmä on vain olemassa suhteessa korjaamattomaan henkilöön, joka sen saavuttaa. Vain hänelle tämä maailma on aivan kuin olemassa, täynnä lukemattomia ihmisiä, joiden hänen tulee korjata.

Itse asiassa hänen pitää vain korjata itsensä. Ja silloin kaikki muu hänen ympärillään muuntuu hänen sielunsa järjestelmäksi, eikä miksikään muuksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed