Siinä Kaikki Mitä Tarvitsemme

Tärkein asia jonka jokaisen meistä on yritettävä tehdä, käyttäen kaikki teennäiset keinot (eli vastoin haluamme), on herättää ”halu” olla osana Ryhmää. Jokaisen meistä on saatava itsensä vakuuttuneeksi siitä että Ryhmä, tai sen sisäinen henkinen osa, on kokonaisuudessaan jo korjattu tila, ja tämä on se ”paikka” jossa Luoja tulee paljastumaan.

Tämä paikka on jo valmiina odottamassa että sinusta tulee osa sitä. Siinä määrin kun sinä otat osaa, siinä määrin myös paljastat Korkeamman Maailman juuri siinä paikassa. Jokainen joka virittäytyy oikein, saavuttaa kaiken: henkisen maailman, iäisyyden, täydellisyyden ja Ylemmän Voiman. Kaikki tämä löytyy sen sisältä. Tämä ”paikka” on lopullisen korjauksen tilassa, Gmar Tikkun, ja kaikki ystävät ovat siellä sukupolven suurimpina ihmisinä, muun yläpuolella. Jotta minulle kuitenkin olisi helpompaa olla mukana siinä paikassa, pyydän muita vaikuttamaan minuun, ja sitä kutsutaan ympäristöksi.

Toisin sanoen on olemassa ympäristö ja on olemassa paikka. Ympäristön pitää painostaa minua jotta pääsen sisälle tuohon korjattuun paikkaan. Sen lisäksi ympäristö voi aina valehdella minulle, eikä se tee mitään. Eivät hekään ole vielä päässeet sisälle korjattuun paikkaan, mutta ovat matkalla. Minua huijataan Lo Lishmassa niin kuin pyrkisin ”antamiseen ja rakastamiseen”.

Ympäristö kuitenkin antaa minun alati ymmärtää että tämä on välttämätöntä. Sen ”vaikuttaessa minuun” saavutan yllättäen voiman joka auttaa toteuttamaan teon ja pääsemään sisään tuohon ”paikkaan”.

Tämä paikka on jo valmisteltu ajoissa. Olemme jo siellä, kolmannessa, lopullisessa korjatussa tilassa. Siitä syystä kaikki mitä tarvitsemme on tässä:

  1. Jokaisen pitää löytää keinot saada itsensä vakuuttuneeksi siitä että pitää tulla osaksi Ryhmää, ”paikkaa” jossa paljastuu YlempiVoima, Luoja, koko oikea todellisuus.
  2. Jokaisen on ”leikittävä”  korjattua yhteiskuntaa toistensa kanssa, joka elävöittää ja painostaa heitä tulemaan osaksi sitä, mitätöiden itsensä sen edessä.  

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: