125 Rakkauden Ja Vihan Astetta

Kysymys: Mitä tapahtuu korjauksen lopun jälkeen kun olemme kohonneet kaikki 125 astetta? Alkaako siellä uusi prosessi?

Vastaus: Näemme sen kun olemme nousseet korjauksen loppuun. Tällä hetkellä emme edes ymmärrä mikä henkisyyden ensimmäinen aste on. Näin päinvastainen henkinen maailma on (meidän) maailmastamme. Kuten on kirjoitettu: “Näin päinvastaisen maailman.”

Emme pysty edes kuvittelemaan, mitä kaikkien henkisyyden asteiden jälkeen tapahtuu. Siellä meillä on täysin erilaiset havainnointivälineet, ei pelkästään jotain nykyistä suurempaa, vertailumielessä.

Aivan kuten tänään, en kykene puhumaan integraalista maailmasta, jossa ajattelen kaikkia ja havaitsen kaikki vain yhdessä. Juuri nyt emme tiedä mitä tämä on. Eme voi kuvitella näkevämme koko maailmaa yhtenä organismina.

Tulen automaattisesti havaitsemaan jokaisen ajatuksen, vetovoiman ja halun omanani, koska “Minusta” tulee “Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.” Aivan kuten kaikki olisivat minussa.

Kuitenkin, ovatko he nyt sisälläni todellisuudessa? Eivät ole. Tunnen 125:n vihan asteen eron välillämme. Näin suuri on paljastamamme viha, kuten on kirjoitettu: “Joka on ystäväänsä suurempi, hänen halunsa on häntä itseään suurempi.”

Mikis Kelim Igulim (kehämäiset astiat) ottavat niin valtaisan tilan? Se johtuu vihan määrästä. Koko tämä tila on viha joka tulee paljastetuksi ja minun täytyy täyttää se rakkaudella tämän vihan sijaan.

Viha täyttää kehät ja vie niitä kauemmas keskipisteestä. Minun täytyy “tiivistää” ne takaisin sisään rakkaudellani, mutta teen tämän heidän välimatkansa yllä. Haluan tuoda lähimmäisieni lähelleni ja tehdä sen. Tunnen kuinka hän on lähelläni, aivan kuten hän olisi sisälläni, mutta kaikki tämä tapahtuu ikään kuin koko välimatkan yläpuolella, välimatkan joka säilyy välillämme.

Minä vain lyhennän välimatkaa, korjaan sen mutta en poista sitä. Halun syvyys, Aviut (karkeus) ei ole tuhottu ja siitä syytä saan valtavia kehiä yhden pienen pisteen sijaan, kehiä jotka kasvoivat vihasta ja erottavat kaikki pisteet toisistaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed