Heijastuvasta Valosta Tuli Valon Astia

Kysymys: Miten Heijastuva Valo voi olla täyttymyksen astia?

Vastaus: Mikä muu voisi olla täyttymyksen astia? Halu ei voi olla astia, sillä astia on paikka, joka soveltuu Valon vastaanottamiselle, Luojan ilmestymiselle – täyttymykselle, jonka olen valinnut päämääräkseni.

Loppujen lopuksi päämääräni on paljastaa Luoja sisälläni. Toisin sanoen pyrin muuttumaan juuri Hänen kaltaisekseen, rakentamaan Hänen mallinsa minussa ja tämä malli vastaa täysin niitä ominaisuuksia, jotka tulen vastaanottamaan häneltä ja pukemaan päälleni. Silloin muutun Hänen kaltaisekseen ja sulaudumme yhdeksi ainoaksi, muodon vastaavuuden lain mukaisesti.

Lopullinen päämääräni on adheesio. Toisin sanoen, minun tulee paljastaa sulautumisen muotoni Luojan kanssa, minun tulisi sulautua Häneen yhä enemmän aste kerrallaan. Voin sulautua häneen vain muodon vastaavuuden lain mukaisesti. Siitä syystä minun pitää saavuttaa juuri tuo sama lahjoittamisen aste kuin Hänellä on ja samassa määrin tulemme yhtenäistymään tai sulautumaan toisiimme.

Lahjoittamisen muoto, johon haluan pukeutua samaistuakseni tähän lahjoittamiseen, on Heijastuva Valo. Näin Heijastuva Valo muuttuu tavaksi saavuttaa adheesio, täyttymyksen vastaanottamisen astiaksi, minulle.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed