Toisen Rakastaminen? Se On Helppoa!

Kysymys: Missä ylempi maailma ja tämä maailma kohtaavta toisensa?

Vastaus: Meidän maailmamme ja ylempi maailma kohtaavat toisensa ihmisten haluissa jotka liitän omiini, jolloin niistä tulee aivan kuin omiani. Sen vuoksi on olemassa tila “Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.”

Alkuperäinen haluni on vain piste. En voi vastaanottaa siihen mitään; siinä ei ole volyymiä, massaa. Jos pystyn liittämään toisen (henkilön) halun itseeni ja hyväksymään sen omanani; toimin hyvin mielenkiintoisella tavalla: Pyydän annettavaksi Valoa täyttääkseni halun sillä. Valo saapuu, kulkee lävitseni ja minä täytän tämän halun. Jos liitän itseni samalla tavalla aina vain suurempaan haluun ja uusiin ja uusiin haluihin, saavutan Ikuisuuden maailman.

Ikuisuuden maailma on yhtä kuin kaikki sydämen pisteet. Silloin koko Ikuisuuden Valo kulkee lävitseni ja tunnen tämän Valon kaikissa muissa, näennäisesti vieraissa haluissa, jotka teen omikseni yhdistämällä ne itseeni.

Tämä selittää elämänohjeen “Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi”: “Sinä” (egoisti) “rakasta lähimmäistäsi” (kaikkia muita, jotta he tulisivat lähelle sinua) “niin kuin itseäsi” ( yhdistä heidän halunsa itseesi).

Silloin kaikki Ylempi Valo kulkee lävitsesi. Vastaanotat sen haluissa jotka olet yhdistänyt itseesi-ne ovat sinun. Siten saavutamme ikuisuuden, täydellisyyden, Ikuisuuden maailman. Tästä koko työssämme on kysymys.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed