Oppia ”Jakamaan Kaiken”

Tänään Luoja asettaa eteemme ehdon: ”Jos et kytkeydy kuin yksi mies, yksi sydän, et tule saavuttamaan mitään! Sinun tulee itse oivaltaa, että tuollainen elämä ei ole elämää ollenkaan…Ja vielä sen lisäksi tulen nimittämään kuninkaan, joka on häikäilemätön sinua kohtaan aivan kuten Haman.”

Tämä tarkoittaa, että jokaiselle teolle, jonka kautta Hän teki meistä eriarvoisia, pakottaen meidät vihaamaan, kadehtimaan, syyttämään toisiamme, meidän pitää tehdä korjauksia ja saavuttaa täydellinen tasa-arvoisuus. Sen jälkeen emme enää tule olemaan huolissamme siitä kuinka paljon joku saa, jopa siinä määrin, että jos joku ei saa mitään ja toinen saa äärettömyyden, hän tulee riemuitsemaan aivan kuin itse olisi saanut äärettömän täyttymyksen.

Se tulee riittämään henkilölle, että hän näkee kuinka jokainen saa täyttymyksen ja nauttii kokonaan, samalla kun hän itse ei saa mitään ja vain antaa.

Tänään alamme nähdä taipumuksia ja askeleita tähän suuntaan maailmassamme. Tämä on ensimmäinen kerta kun Luoja sanoo: ”Olet saapunut kynnykselle, etkä saa enää mitään. Tulet kokemaan suuria vastoinkäymisiä, elämään kriisissä ja muissa ongelmissa, kunnes saavutat ratkaisun, että tasa-arvo ei vain tarkoita ”ottamista ja jakamista”.

Voit laskea perhejäsenet, jotta jokainen saa saman määrän, mutta todellisuudessa  meidän tulee saavuttaa erilainen korjaus. Loppujen lopuksi tämä on vain yhteiskunnallinen pyrkimys tasa-arvoon, joka ei vastaa absoluuttista oikeutta.

Luoja haluaa, että saavutamme tilan jossa muiden rakastamisesta johtuen tulemme vain välittämään heidän tarpeittensa tyydyttämisestä omalla kustannuksellamme. Ensin meidän tulee tosin ajatella omaa korjaustamme, sillä ilman sitä emme tule saavuttamaan täyttymystä.

Tämän päivän taloudelliset suositukset ja uudet teoriat eivät tule tyydyttämään meitä ilman korjausta. Päinvastoin, ne tulevat ajamaan meidät suurempaan oivallukseen pahuudesta ja kykenemättömyydestämme tehdä mitään. Siksi voimme vain levittää tiedon nykyisestä tilastamme mahdollisimman laajalle, tavalla jolla kabbalan viisaus selittää asian.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed