Ottakaa Varas Kiinni!

Kysymys: Maailmassamme on yleistä “kumartaa” tärkeämmäksi kokemiemme henkilöiden edessä. Miksi kumartaminen henkisessä maailmassa on niin vaikeaa?

Vastaus: Kumarramme ja “alennamme” itsemme tärkeiden ihmisten edessä tässä maailmassa hyötyäksemme siitä. Egoismimme toimii aina sitä hyödyttävällä tavalla. Jos henkilö on vaikutusvaltainen, vahva ja varakas, silloin minua hyödyttää kumartaa hänen edessään ja olla hänen rinnallaan palvellen häntä, sillä tiedän että usein pieni ihminen vastaanottaa suuremmalta ja myös minä oletan saavani jotain tällaisessa tilanteessa.

Toimimme näin yleisesti maailmassamme. Ellemme toimi näin, kohtaamme vastoinkäymisiä, jotka opettavat meille tämän periaatteen. Oletetaan etten halua kuunnella mitä poliisi sanoo minulle. Saan sakot tai joudun oikeuteen jossa minulle langetetaan rangaistus. Joten seuraavalla kerralla kuuntelen. Näin ollen, maailmassamme on hyödyllistä kuunnella vaikutusvaltaisia ihmisiä. Jos en ymmärrä tätä, elämä opettaa sen minulle vastoinkäymisten kautta.

Tämä ei kuitenkaan toimi suhteessa Luojaan, sillä Hän on salattu! Loppujen lopuksi, jos Hänen lahjoittamisen ominaisuudet tulisivat paljastetuiksi sinulle, juoksisit Hänen perässään kuten varas, joka juoksee ihmisjoukon edellä huutaen “Ottakaa varas kiinni!” Sinusta vaikuttaisi siltä, että rakastat Häntä  sydämesi pohjasta, koska voit vstaanottaa Häneltä niin paljon. Kukapa ei haluaisi kääntyä maailmaa kontrolloivan voiman puoleen? On selvää että jokainen henkilö tekisi näin.

Sen vuoksi Luoja ei voi tulla paljastetuksi suurena, mahtavana ja anteliaana. Hän voi tulla paljastetuksi vain esimerkkinä lahjoittamisen ominaisuudesta, ominaisuudesta joka meidän kaikkien täytyy saavuttaa itse. Silloin et kuitenkaan halua Häntä ja juokset Hänestä pois päin. Tämän vuoksi Hän ei voi paljastua sinulle-ei hyvältä saatika huonolta, ei täyttymyksen saatika intention puolelta.

Ainoa asia joka säilyy meillä on työ ympäristön kanssa. Luoja antaa meille pienen lahjoittamisen halun, mutta kaikki muu täytyy tulla paljastetuksi meidän kauttamme, ympäristössä joka inspiroi meitä lahjoittamaan, rakentamaan halumme ylempää voimaa varten. Otamme vastaan apua ja herätyksiä ylhäältä vain opiskelujemme ponnistusten, ympäristön ja Kabbalan levityksen laajuudessa.

Muutoin on mahdotonta kehittyä. Jahtaisimme Häntä, toivoisimme nielaisevamme Hänet tai juoksisimme pois päin Hänen lahjoittamisen ominasuutta peläten mahdollisuutta tulla itse sen kaltaiseksi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed