Rukous On Halu Yhtenäistyä

Kysymys: Jos Luoja on sisäinen ominaisuuteni, ketä kohtaan kohotan rukoukseni?

Vastaus: Kohotat sen sitä täydellistä ominaisuutta kohtaan, joka sinun tulee saavuttaa. Rukoileminen tarkoittaa halua saavuttaa jonkinlainen yhteys asian kanssa jonka haluat lähemmäs itseäsi. Rukous on halu, yhdistymisen tarve kuten on sanottu “Haluan!”

Yhteys voi olla ulkoinen, tarkoittaen etäistä tai se voi olla lähellä ja sisäisempi siihen pisteeseen saakka jolloin välillämme ei enää ole eroja. Molemmissa tapauksissa tämä on yhteys. Todellisuudessamme ei ole mitään muuta kuin joko lähellä tai kaukana oleminen jostakin. Haluan kauemmas jostakin pahasta ja olla lähempänä jotain hyvää aina siihen saakka jolloin minusta tulee osa häntä ja hänestä minua.

Se kuinka tunnemme yhteytemme riippuu henkisistä asteistamme joilla olemme. Jos aisitimme ylemmän asteen, silloin kyseessä on sisäisempi yhteys, jossa ylemmän AHP (Awzen, Hotem, Peh)on olemassa alemman GE:ssä (Galgalta Eynaim). Jos aistimme alemman asteen, menemme sen sisempään osaan ja toimimme siellä.

Ei kuitenkaan ole olemassa muuta kuin joko ajautuminen lähemmäs tai kauemmas. Koko rukoukseni ja kaikki haluni ovat tätä: tulla lähemmäs jotain tai ajautua jostain pois päin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: