Allekirjoitukseni Lahjoittamisen Ilmoituksessa

laitman_110Kysymys: Mitä meidän pitäisi tehdä ystäville, jotka eivät herää? Pitäisikö meidän olla kärsivällisiä heitä kohtaan, aivan kuten olemme ulkomaailmaa kohtaan?

Vastaus: Ei. Ryhmässä olemme tehneet keskinäisen sopimuksen, aivan kuten kabbalistiset ryhmät menneisyydessä, jotka vaativat uusilta tulijoilta allekirjoituksen sääntöihin. Haluatko olla ystävä? ”Ystävä” on henkilö, joka kaikilla voimillaan pyrkii yhdistäytymään.

Loppujen lopuksi, ainoa tapa jolla voimme saavuttaa tavoitteemme tulee yhdistäytymisen kautta.

Me emme kykene hyväksymään jokaista henkilöä, joka ei ole vielä valmis siihen, koska hän yksinkertaisesti “vesittää” voimamme, tai ehkä jopa hämmentää meitä, ja johtaa meitä harhaan. Baal HaSulam kirjoittaa artikkelissaan “Peace”, (”Rauha”), että henkilö voi kyllä ymmärtää, että hän ei voi varastaa, mutta ei näe mitään väärää siinä, ettei hän halua lahjoittaa.

Henkisyydessä, jos et anna ryhmälle kaikkea mitä sinulla on antaa, se merkitsee, että olet varastava siltä.

Siksi ihmisten, jotka haluavat päästä sisälle ryhmään, on tiedettävä, että he allekirjoittavat ”lahjoittamisen ilmoituksen”. He saavat velvoitteen luoda oman osuutensa antamalla kaiken energiansa yhtenäistymisen vuoksi.

Muuten henkilöllä ei ole sijaa ryhmässä. Joten anna hänen istua kotonaan, televisionsa edessä.

Tämä on ymmärrettävä ja ryhmän tulee vaatia sitä kaikilta ja jokaiselta. Me emme voi saavuttaa mitään ilman yhteisyyttä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed