Salassapito Tekee Meistä Ihmisen

Koko työ tapahtuu salassapidon yläpuolella. Jos kaikki paljastuu, mitä silloin jää tehtäväksi? Salassapito mahdollistaa itsenäisyyteni ja työni vahvistamisen sekä itseni arvioimisen.

Toistaiseksi lapsi ei ole perillä asioista samalla tavalla kuin me olemme, eikä ymmärrä tekojamme. Mutta onko juuri tämä tiedon puute se asia, joka aikanaan mahdollistaa hänen kohomaisensa korkeammalle ja muuttumisensa viisaammaksi kuin mitä me olemme. Se auttaa häntä vastaanottamaan tietoa meiltä ja sen lisäksi lisäämään jotain itseltään.

Jos lapsi tietäisi kerralla kaiken sen minkä me tiedämme, hän ei kasvaisi. Näin ollen, eläin joka syntyy kaikkine luonnollisine vietteineen, hallitsee täydellisesti luonnon ohjelman muutamassa päivässä, eikä kehity sen enempää.

Me kehitymme salassapidon ansiosta, sen ansiosta, että meillä ei ole mitään. Vähitellen, lukemattomien täsmennysten kautta, rakennan persoonallisuuteni: uuden, muista poikkeavan ja ohitse edeltäjieni. Jos mitään ei olisi pidetty salassa, ei olisi mitä lisätä. Salassapito mahdollistaa kohoamisemme täydelliselle korkeudelle ja ymmärryksen tasolle.

Jos saisin kaiken valmiina, silloin en tietäisi mitä tapahtuu. Mutta kun rakennan jokaisen yksityiskohdan ja kytken ne itse yhteen, silloin kokoan Malkhutin Äärettömyyden maailmasta, joka perustuu persoonallisuuteeni, sieluni pisteeseen – opin tuntemaan luomisen päästä päähän.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed