Lahjoittamisen Voiman Vaatiminen

Meidän pitää ymmärtää, että koko ongelma on meissä. Ajattelemme itseksemme: ”Mistä johtuu, etteivät he kuule meitä? Miksi he eivät ymmärrä meitä?” Se johtuu siitä, että me emme vielä ole saavuttaneet tilaa, jossa meitä kuullaan ja ymmärretään. Meidän pitää vielä työstää itseämme.

Kukaan ei aseta seinää meidän ja muiden välille. Kaikki mikä meistä vaikuttaa häiriötekijöiltä, meidän tulee nähdä apuna ja tukena. Ongelma ei ole muissa, vaan meidän pitää kehittyä, jotta meitä haluttaisiin lähestyä.

Kysymys: Mitä meidän siis pitää tehhdä ryhmässä? On yhä vaikeampaa  luoda keskinäinen tae joukossamme.

Vastaus: Tottakai. Se on merkki edistymisestä. Pitää vain jatkaa kuten aikaisemmin, painottaa joukossamme päämäärän tärkeyttä.

Kysymys: Yritämme, tuloksetta…

Vastaus: Pyytäkää apua. Meidän pitää vain vaatia lahjoittamisen voimaa. Kuulla muilta tämän voiman tärkeydestä. Vaatia sitä.

Sijaitsemme kriittisessä vaiheessa, joka on todella hyvä tilanne. Meidän tulee painostaa tuota pistettä yhä uudestaan. Jokainen tuollainen painostaminen vaikuttaa suuresti. Kaikki osatekijät, jotka kerääntyvät ulkoa ja sisältä, kaikki tapahtumat ulkoisessa maailmassa ja sisällä meissä itsessämme, yleinen tilanne ja turvallisuustilanne – kaikki on muuttunut tiheämmäksi. Meidän pitää vain antaa tälle prosessille oikea suunta.

Niin kuin Baal HaSulam kirjoitti, kaikki ongelmat tulevat ratkeamaan yhden ja ainoan periaatteen avulla: Keskinäinen Tae (Arvut). Kuvittele, että istumme pyöreän pöydän äärellä, aivan kuten yhtenäinen perhe. Jokainen ottaa rahaa, silmät kiinni, yhteiseltä lautaselta, eikä halua yhtään enempää. Kaikki ovat tyytyväisiä.

Itse asiassa sillä ei ole väliä, mitä jaamme kullekin. Se ei riipu valtion komiteoista, vaan keskinäisen takeen ansiosta tulet aina olemaan tyytyväinen saamaasi. Ja siinä piilee koko ratkaisu.

Kaikki muu on vain tarpeellista, jotta voit tarkistaa, että sinulle todellakin oli oikeanlaiset aikeet. Naaman kehon (Guf HaPatrtzuf) toiminto on vain sitä varten, että voi varmistaa tekikö pää oikean laskelman. Ja ei ole laisinkaan tärkeää mitä sen jälkeen käytännössä tapahtuu, sillä jos saavutit keskinäisen kytköksen, silloin kaikki tulokset tulevat olemaan myönteisiä. Sillä silloin kaikki tehtiin puolestasi Ylhäältä, ja tunnet ettei sinulta puutu mitään.

Tämän lisäksi sinut siunataan myös aineellisella tasolla, nautinnolla ja menestyksellä, jotka tunnet oitis. Luonnon laki toimii viivästymättä. Ja vastaavassa tilanteessa on kyse laeista, jotka toimivat haluissa ja ajatuksissa. Nämä ovat kaikkein nopeimpia. Se ei ole kuin hurrikaani, jonka kestää pari päivää tavoittaa ranta, vaan on kyse purkauksesta, jonka tulokset tullaan tuntemaan tästä päivästä seuraavaan.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed