Pyydän Jokaisen Puolesta, Myös Meidän

laitman_728_01Kysymys: Mitä meidän pitäisi oikeastaan tehdä torjuaksemme tällaisen luonnon ankaran iskun, kuten valtavan maastopalon, joka tapahtuu Pohjois-Israelissa juuri nyt?

Vastaus: Ainoa asia mitä tarvitsemme, on yhteinen intentio, tahto, yhtenäisyys ajatuksissamme. Me tarvitsemme ystäviä ympäri maailmaa miettimään, kuinka keskinäinen yhtenäisyys auttaa poistamaan kaikki katastrofit maailmassa, myös hirvittävän tulipalon, joka on puhjennut Israelissa.

Sinun tulee sisällyttää omat pyyntösi yhteiseen pyyntöön, joka koskee koko maailmaa ja yhdistää se kaikkiin maailman kärsimyksiin. Se on ainoa tapa jolla se toimii: Jos ajattelet kaikkia, niin lopuksi voit myös lisätä “meidät” – mutta älä itseäsi! Tämä on ainoa asia, joka voi auttaa.

On mahdotonta taistella katastrofeja tai kriisejä vastaan vanhoilla menetelmillä, jos lisäksi huomaat edessäsi, kuinka Ylempi Valo toimii sinua vastaan. Tulemme vielä näkemään, miten finanssikriisit tulevat takaisin, vaikka ihmiset ovat yrittäneet tukahduttaa ja sammuttaa sitä kaikin mahdollisin keinoin. Itse asiassa, se tulee räjähtämään paljon voimakkaammin kuin aikaisemmin. Ja samoin käy kaikelle muullekin. Me emme voi selvitä näistä ongelmista käyttämällä tavanomaisia menetelmiä. Voimme ainoastaan tukahduttaa ne tilapäisesti, mutta myöhemmin ne puhkeavat entistä voimakkaampina.

Korjaus on mahdollista vain sydämiemme lähentymisen kautta, vain yhtenäisyyden kautta. Maailmasta on tullut globaali. Voima vaikuttaa meihin ylhäältä käsin ympäröimällä meidät, sulkien meidät joka puolelta, ja paljastuen Yhdeksi maailman voimaksi. Siksi tunnemme, kuinka ihmiskunnasta on tulossa yksi organismi, jossa kaikki ovat yhteydessä toisiinsa.

Tulemme vielä näkemään, miten nämä erilaiset katastrofit pakottavat ihmiskunnan yhdistäytymään.

Nyt palomiehet kaikkialta maailmasta tulevat Israeliin auttamaan taistelussa tulta vastaan, ja huomenna tapahtuu jotain aivan muuta, – jossakin muussa paikassa, ja johon koko maailma tulee ryminällä, sen jälkeen tulee taas uusi paikka. Tällä tavoin, katastrofien kautta, luonto pakottaa meidät yhdistäytymään ja ymmärtämään, että tarvitsemme toistemme apua.

Luonto tulee näyttäytymään niin vihamielisenä, että meillä ei ole enää aikaa miettiä miten taistelisimme keskenämme. Jos emme hyväksy sitä hyvällä tavalla, niin Luoja pakottaa meidät siihen. Tilanteesta tulee niin vakava, ettei yksikään kansakunta voi yksin taistella luonnonkatastrofeja vastaan. Jokaisen on autettava toista. Ja yht’äkkiä, jokainen ymmärtää, että meidän on toimittava yhdessä, muuten emme yksinkertaisesti voi elää.

Jokainen yhdistäytyy tappavan uhan edessä. Mutta miksi meidän pitäisi odottaa sitä tapahtuvaksi, jos voimme edetä ja kehittyä hyvällä polulla?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed