Et Voi Korjata Ketään Muuta Kuin Itsesi

Kysymys: Kun useita ihmisiä istuu kuumassa huoneessa, on aina joku jota palelee ja hän pakottaa sammuttamaan ilmastoinnnin. Sanotaan, suurin osa ihmiskunnasta kykenee muuntautumaan lähestyviin muutoksiin. Mitä meidän tulisi tehdä niiden suhteen, jotka ovat jääneet paikoilleen, eivätkä kykene jättämään nykyistä tilaa?

Vastaus: On tärkeää korjata itsesi ennemminki kuin maailma. Totta, haluan tuoda esiin ulkoisia liikkeitä ja yritän auttaa ihmisiä ymmärtämään itsensä korjaamisen prosessin ja menetelmän. Loppuviimein välitän vain kuitenkin siitä, kuinka korjaan itseni. En korjaa lähimmäistäni. Anna hänelle metodin sen varovaisimmassa, pehmeimmssä muodossa, mutta en laita häntä toimimaan; tämä on jo hänen oma valintansa.

Sen vuoksi emme vaivaa ihmisiä jotka eivät ole millään tapaa tai muotoa valmiita muutokseen. He eivät ole vielä kypsiä. Kun levitämme Kabbalistista menetelmää, annamme jokaisen henkilön arvioida sen itse. Olen ilmoittanut useaan otteeseen, etten välitä siitä kuinka ihmiset hyväksyvät viestimme. Kuuntelen heidän vastauksiaan parantaakseni presentaatiota: tuoda julki jotain uudella tavalla ja vastata kysymykseen joka vaivaa jotakuta. Jos olen kutienkin antanut kaikkeni ja henkilö silti torjuu ja halveksii sanojani, kohtelen häntä silloin kunnioituksella. Minulle myös tämä on merkki menestyksestä, sillä onnistuin lähestymään häntä ja paljastamaan hänen vastauksensa. Tämä on hänen oikea reaktio tänä päivänä eikä sille ole tehtävissä mitään.

Käännymme maailman puoleen vai kehittääksemme itseämme. Jos kehitämme itseämme parhaan kykymme mukaan, silloin minulla ei ole mitään valitettavaa ihmisten vastauksista. Odotetaan seuraava vuosi, tai viisi vuotta tai enemmän.

Jos kuitenki menemme liian pitkälle, tämä tulee olemaan pakottamista, emmekä jätä henkilölle tilaisuutta valinnanvapauteen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed