Luonto Ei Siedä Epätasapainoa

laitman_738Liikumme kohti tasapainoa luonnon kanssa. Se pyrkii tuomaan kaikki sen osat tasapainoon. Lämpötilojen välinen ero tasaantuu, tuulet tasapainottavat ilmanpaine-eroja, pudotettu objekti putoaa alas paikaan, jossa se löytää tasapainon vetovoiman kanssa. Prosessi pyrkii tasapainoseen tilaan kaikkialla ja kaikessa. Joka alueella, olkoon se kemian, fysiikan, biologian jne. kaikki toteuttavat satunnaisuuden lakia. Luonto toivoo tulevansa lepytellyksi. Se ei siedä minkäänlaisia eroja saatika heilahteluja missään parametrissä.

Loppujen lopuksi kaiken täytyy saavuttaa tasapaino. Luonnon laki vaatii nyt ihmisyhteiskunnan tasapainoa. Näemme purkauksia ja epäjärjestystä. Tämä on luonnon keino vaatia tasapainoa. Liikkumattomalla, vegetatiivsella ja elollisella tasolla oli jo vuoronsa, nyt on inhimillisen tason vuoro. Halu tasapainoon ilmenee meissä, mutta balanssin saavuttaminen välillämme tarkoittaa tulemista ”yhdeksi mieheksi ja yhdeksi sydämeksi.” Voimme kaikki olla erilaisia, mutta on olemassa yksi kriteeri: Olemme kaikki velvoitettuja tukemaan yhdessä toinen toisiamme.

Sen suhteen ei ole mitään tehtävissä: Haluamme sitä tai emme, luonto tulee voittamaan, sillä se on valtaisa voima.

Nousee kysymys: Miksi emme katoa kuten mammutit ja dinosaurukset? Miksi emme vain jätä näyttämöä siihen sopimattomana osana? Loppujen lopuksi, epätasapainomme luonnon kanssa on paljon suurempi kuin kadonneilla dinosauruksilla. Kuitenkin, toisin kuin niillä, meillä on tehtävä, ennaltamääräys, päämäärä: Meidän täytyy korjata itsemme ja muokata alkuperäinen luontomme. Ne (dinosaurukset) eivät pystyneet siihen ja ne katosivat evoluution luonnollisessa syklissä, kun taas me olemme velvoitettuja tuomaan itsemme tasapainoon nykyisen kehityksen vaiheen kanssa.

Sen vuoksi meidät on saatettu tilaan, jossa puute harmoniasta luonnon kanssa tulee ilmaistuksi sen vahvimmissa muodoissa, mutta se ei vie totaaliseen katoamiseen. 90% maailmasta saattaa kadota, mutta jotkin ihmiset säilyvät kaikesta huolimatta muuttaakseen ihmisluonnon ja saavuttaakseen välttämättömän tasapainon.

Tämä on se päämäärä, eikä meillä ole muuta keinoa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: