Mahdollisuuden Ikkuna

Kysymys: Israelin protestien aallon valossa, mitä ”Keskinäinen Tae” –liike kehottaa hallitusta tekemään ensimmäisenä askeleenaan oikeaan suuntaan?

Vastaus: Ennen kuin analysoimme tilannetta, vedämme johtopäätöksiä tai teemme päätöksiä, meidän pitää olla varmoja siitä, että ihmiset ovat tietoisia seuraavista seikoista: Elämme globaalissa maailmassa, integraalin yhteyden olosuhteissa ja saavuttaaksemme oikeudenmukaisen jakauman, meidän tulee levittää keskinäisen takeen ”sateenvarjo” ja muuttua yhdeksi perheeksi, istuen pyöreän pöydän äärellä.

Jos tämä perusta ei ole alkujaan peitetty tiedotusvälineiden ja muiden kanavien avulla, me (Israel) tulemme kohtaamaan murskaavan häviön. Tulemme epäonnistumaan valtiona, maana ja yhteiskuntana. Jos hallitus ei ymmärrä tätä, eikä halua kuulla moisia itsestäänselvyyksiä, se todistaa ainoastaan lyhytnäköisyyttään.

Tänään meillä on mahdollisuus kohottaa kansan tietoisuutta leikkaamatta sitä irti yhteydestään hallitukseen. Tämä on jotakin, jonka pitäisi kiinnostaa jokaista joka omaa vaikutusvaltaisen aseman. Ehdokkaat hallitsevista puolueista haluavat tosiaan tulla uudelleenvalituiksi saamalla tukea ihmisiltä, jotka yhtenäistyvät heidän ympärillään yleisessä yhteiskunnallisessa suostumuksessa.

Tämä on erityisen tärkeää Israelin kaltaisessa maassa, joka on alituisen paineen alla, eikä sillä ole varaa kiistoihin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed