Meiltä Puuttuu Vain Rakkaus

Maailmamme on muuttunut globaaliksi. Toisin sanoen pääasiallinen laki, joka paljastuu universumissa on ympyrän laki.  Globaali tarkoittaa ympyrää, aivan kuten maapallomme.

Olemme muuttuneet yhdistetyisksi ja toisistamme riippuvaisiksi. Kun tämä on asian laita, et voi sekaantua yhteenottoihin; sen sijaan, sinun täytyy saavuttaa sellainen järjestys, jossa ihmisillä on lämpimät, sydämelliset keskinäiset suhteet ja muuttuvat huomaavaisiksi toisiaan kohtaan. Mitä keskinäisyys itse asiassa tarkalleen tarkoittaa? Se on sitä kun sitoudun puolestasi, sinä sitoudut minun puolestani ja jokainen jokaisen puolesta. Ja näin se tulee olemaan joka puolella maapalloa.

Siirrymme ripeästi tätä kohti. Vauhti, jolla maapallo muuttuu, osoittaa asian todeksi ja muutosten tahti jatkaa kasvamistaan. Kohta tulee paljastumaan, että maamme ei ole ainoa, joka voi ratkaista ongelmat keskinäisen takeen avulla. Kaiken lisäksi, jos ratkaiset ne istuessasi ”pyöreän pöydän” ympärillä yhdessä muiden kanssa, saat siitä sisäisen, tunneperäisen tyydytyksen.

He katsovat sinua kunnioituksella, sillä olet sovitellut pienessä määrin kun olet huomioinut muiden edun. Lämmön aalto pyyhkäisee ylitsesi sisältäpäin ja tunnet olosi turvalliseksi; olet yhdessä muiden kanssa. Tapa, jolla alat paljastaa sisäisen voiman, näyttäytyy tässä ykseydessä, vastaavasti kuin ylempi voima.

Hyvin pian koko maailma tulee näkemään sen, sillä tosiasiassa kaikilta protesteihin sekaantuneilta ihmisiltä puuttuu vain yksi asia; rakkaus. He eivät vain osaa sitä ilmaista.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed