Henkisyyteen Ainiaaksi Jääminen

Henkisyyteen ainiaaksi jääminen tarkoittaa sen hyväksymistä, että ego ei tule koskaan täyttymään. Olemme parhaillaan  henkisen reitin alussa ja “halumme nauttia” eivät enää löydä täyttymystä. Ne jatkavat tyhjentymistään, niin kauan kunnes meille selviää lopullisesti, että meidän tulee kohota niiden yläpuolelle.

Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, koko edeltävä lähestymistapa on näännyttänyt itsensä, tämä koko leikki, joka käynnistettiin Ylhäältä kasvattaakseen meissä tämän maailman haluja, on nyt loppu. Nyt meidän täytyy työstää erilaisia haluja. Kohta tulemme näkemään tämän ilmiön maailmanlaajuisessa mittakaavassa.

Tulemme tuntemaan tarpeen kaikessa itsekkäissä haluissamme: turvallisuudessa, elinvoimaisuudessa ja tulevaisuuden toivossa. Samalla mahdollisuus kytkeytyä Luojaan tulee ilmaantumaan pyynnöllä tarrautua Häneen.

Tulet kääntymään Hänen puoleensa, etkä  siksi, että voisit piiloutua tarpeen ja tyhjyyden tuntemukselta, sillä siinä tapauksessa voisit vain korvata pienemmän täyttymyksen isompaan. Kuka ei sitä haluaisi? Tämä on se mitä yleensä tapahtuu kun henkilö kohtaa vastoinkäymisen, silloin hän oitis muistaa Luojan ja alkaa rukoilla.

Tavallisesti eläimellinen kehosi ei anna sinun ajatella Häntä, mutta kun se pelkää se lähettää sinut Luojan luokse pyytämään apua. Ja sinä (ihminen sinussa) tavoittelet Luojaa, sillä eläimesi työntää sinua Hänen luokseen. Aivan kuin se sanoisi, että sillä ei ole syötävää ja lähettää sinut Luojan luokse pyytämään ruokaa. Ja sinä, ihminen, menet ja pyydät eläimellesi. Näin elämme…

Mutta jos sinä, ihminen, tavoittelet Ylempää, ei siksi, että tunnet tarpeen tavallisessa täyttymyksessäsi, vaan siksi, että alat tuntea lahjoittamisen tärkeyden, jonka ympäristö sinulle antaa, silloin kehität henkiset halut tyhjien henkilökohtaisten halujesi yläpuolelle. Jos teet sen, et siksi, että haluat täyttää itsesi tai hyötyä siitä jotenkin, se tarkoittaa, että olet saavuttanut sisäisen vallankumouksen, minkä johdosta alat välittää henkisestä astiastasi.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed