Mielenosoittaja Ilman Mielipidettä

Uutisissa (http://mignews.com/news/politic/world/150811_163912_78509.html): ” Knessetin kansanedustaja F. Kirshenbaum syytti yhteiskuntaprotestin jäseniä Israelissa siitä, että he ovat edesvastuuttomia. ’Sillä he eivät lausu vaatimuksiaan kyllin selkeästi, he vain jatkavat uusien vaatimusten lisäämistä. Tunnen myötätuntoa mielenosittajia kohtaan, mutta heidän vaatimuksensa eivät ole yhtenäisiä. Jos emme muotoile yhtenäistä suunnitelmaa, uudet vaatimukset tulevat jatkamaan kasaantumistaan’.”

Kommenttini: Vastaus on kaikille selkeä: Mielenosoittajilla ei ole suunnitelmaa, eikä vaatimuksia, paitsi hallituksen ja sen jälkeen koko valtion mitätöiminen! Tämä viittaa vain äärivasemmiston mielenosoittajiin, jotka eivät halua puhua kenenkään kanssa, jotka vaativat koko hallituksen välitöntä eroamista, ja jotka haluavat pitää tuomioistuimen valtion pään yläpuolella.

Pelkkä rikkominen, ilman suunnitelmaa siitä, miten rakentaa ”oikeudenmukainen” yhteiskunta, joka on koko kansan hyväksymä, kielii tuhoamisohjelmasta uudistuksen sijasta. Joka tapauksessa, päätös tehdään kansan äänen mukaan, ilman pogromeja.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: