Päästäkäämme Valo Järjestelmän Läpi

Baal HaSulam, “Kansakunta”: Olemme varmoja ettei Israel ole yksin ja että joukossamme on niitä jokta etsivät sydämiä ja voivat tarjota menestyksekkään suunnitelman, joka yhdistää kaikki ryhmät kansakuntaan. Tiedämme kokemuksesta, että erityisesti nuo ihmiset istuvat sivussa ilman kuuntelijoita.

Kysymys: Kuka Baal HaSulam on puhuakseen mitä hän kirjoittaa, “niitä jotka etsivät sydämiä?”

Vastaus: Kuka tahansa, joka on kiinnostunut ottamaan osaa avoimeen keskusteluun ja luomaan integraalin, globaalin järjestelmän joka kattaa koko kansakunnan. Olemme iloisia nähdessämme sellaisia ihmisiä. Yhtenäistykäämme ja ryhtykäämme työskentelemään yhdessä.

Heti kun yhtenäistymme laatiaksemme edes ohjelman alustavan vaiheen, selkeät muutokset parempaan ryhtyvät tapahtumaan sinä päivänä. Yhtenäisyytemme sisältää jo henkisyyden voiman ja se ryhtyy toimimaan välittömästi. Tulemme näkemään tämän käytännössä.

Silloin ihmiset ryhtyvät ajattelemaan uusin tavoin ja ryhtyvät ymmärtämään mitä on tapahtumassa. He alkavat ymmärtää kuinka asiat ovat ja alkavat katsoa maailmaa eri tavalla. Näin Valo toimii.

Emme kykene saamaan mitään valmiiksi tänä päivänä, sillä mailmaa hallitsee globaali järjestelmä. Jos kuitenkin tuot tähän vähän Valoa, tulet huomaamaan kuinka se aktivoituu positiivisella tavalla. Meidän täytyy vain yhtenäistyä ja istua pyöreän päydän ympärille.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed