Eläköön Epävälinpitämättömyys

Baal HaSulam kirjoittaa että jokainen ilmiö maailmassa on kelpaava. Siksi emme saa tuhota tai hävittää sitä, vaan meidän tulee korjata se. Tällä reitillä meidän tulee kuitenkin toimia organisoidulla tavalla, pelkäämättä ja piileksimättä. Maailma on siirtynyt kehitysvaiheeseen, jossa kaikki kortit tulee paljastaa: päämäärämme, näkemyksemme ja alkuperäiset lähteet, joihin nämä perustuvat.

Se on hyväksyttävää, että ihmiset eivät heti ota vastaan sitä, mutta heidän vihansa meitä kohtaan pakottaa heidät tutustumaan menetelmäämme. Heidän epävälinpitämättömyydestään tulee olemaan heille paljon hyötyä. Sillävälin maailma kehittyy niin vinhaa vauhtia, että vain muutamassa kuukaudessa he tulevat huomaamaan, että olemme oikeassa ja vähitellen he alkavat lähestyä meitä.

Meidän tulisi hyödyntää tämä ajanjakso kun he vastustavat meitä. Todellakin, jokainen joka ei ole välinpitämätön on jo kytköksessä meihin. Se saattaa olla kielteisessä mielessä, mutta kytkös joka tapauksessa. Tiedämme, että konfliktitilanne pakottaa minut opiskelemaan vastustajaani, jotta voin päihittää hänet, mutta samalla olen kytkeytynyt ja sisällytetty.

Ongelma on heidän kanssaan, jotka ovat välinpitämättömiä, kun taas vastustajamme ovat lähimpiä kumppaneitamme. Meidän tulee suhtautua heihin aivan kuten itsekkyyden paljastumiseen määrätyssä muodossa, jotta voisimme sen korjata.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed