Liity Työhön

On korkea aika luoda ensimmäinen versiomme “pyrkimysten selityksistä”. Viittaamme siinä erilaisiin tiedemiehiin ja selitämme ihmiskunnan nykyisen tuskan ja sen korjauksen.

Kun puhuin kriisistä viisi, seitsemän vuotta sitten, kukaan ei ollut samaa mieltä kanssani. Vielä hetki sitten ihmiset nauroivat sellaisille “spekulaatioille” . Vuosi sitten “päätettiin” että kriisi oli ohi, mutta hyvin pian selvisi ettei se pitäyt paikkaans. Romahdus jatkui ja jopa Yhdysvallat alkoi upota.

Tämän vuoksi meidän täytyy valmistella selkeä tiedonanto, julistus maailmankuvastamme, osoittaaksemme että että ihmisen kärsimyksen olemus on sen egoisimi ja parannuskeino on yhteinen tae. Luonto pakottaa meidät olemaan yhdessä yhteisessä halussa aivan kuten se tuo itsensä ilmi nykyisessä integraalissa todellisuudessa.

Meidän täytyy täsmentää selkeästi askeleemme tällä polulla. Olemme rakentamassa kunnollista yhteiskuntaa, aloittaen pienestä järjestöstä joka laajenee enemmän ja enemmän, muuttuen valtavaksi maailmanyhteisöksi-hyvin monimuotoiseksi, mutta yhtenäiseksi. Näin parannamme itsemme kärsimyksistämme.

Pyydän kaikkia ystäviä: Jos sinulla on erityisiä taitoja tai ideoita, jos kykenet ilamisemaan tämän viestin kirjoittaen, videoin, lauluin, taiteen kautta tai muutoin, lähetä työsi meille jotta voimme käyttää yhteisen takeen yhtenäistä voimaa luodaksemme tämän menetelmän.

Rakkaudestamme ihmiskuntaa kohtaa, meidän täytyy esittää parannuskeino enne kuin kärsimys räjähtää lopullisesti. Kaikkien meidän täytyy työskennellä ahkerasti auttaaksemme ihmisiä ymmärtämään mitä on tapahtumassa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed