“Plus” ja “Miinus”, Yhdstetty Yhteisellä Työllä

Maailmassamme rakkaus ja viha ovat kaksi erilaista, vastakkaista tunnetta. Emme voi yhdistää näitä kahta vastakohtaa, emmekä ymmärrä että rakastamme yhtä koska vihaamme toista.

Henkisessä työssä nämä ovat yksi. Kaksi vastakohtaa yhdistyy ja ilmenee, että vihaan ja rakastan samassa paikassa, tarkoittaen vastaanottamista ja lahjoittamista. Eroavaisuuteni lähimmäiseeni ja pyrkimykseni häntä kohtaan ilmenevät yhdessä paikassa. Kaikki tämä tulee yhdestä tilasta, tasosta, minun asteestani, jossa tunne nvihaa ja rakkautta samassa paikassa. Havaitsen nämä kaksi vastakohtaa yhtenä.

Tämä on samankaltaista sähkön kanssa, mitä on mahdotonta tuottaa ilman plussaa ja miinusta. Henkisessä maailmassa plus ja miinus toimivat yhdessä, yhden asian ja yhden tietoisuuden yläpuolella. Toisaalta on plus ja toisaalta miinus ja minä olen siinä keskellä. Henkinen maailma on erityinen, sillä siinä yhdistyvät vastakohdat!

Yhtenäistykäämme sen vuoksi yhteisessä takeessa, kaikkien vaikeuksien ja erimielisyyksien yläpuolella. Ei ole merkitystä, millaiset ominaisuudet henkilö sai syntyessään saatika kuinka hän ajattelee. Kaikkein tärkeintä on yhdistyä kaiken tämän yläpuolella. Se on samankaltaista henkisessä maailmassa tehtyyn työhön “uskossa järkeilyn yläpuolella” kanssa.

Tämän lähestymistavan kautta saavutamme henkisyyden. Tällöin emme enää vaivaannu erilaisuudestamme, vaan käytämme sitä paljastamaan suuremman yhtenäisyyden asteen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: