Jokainen Hetki Kätkee Äärettömän Täydellisyyden

Kysymys: Muistan kuinka haaveilin lapsena aina siitä, että kasvaisin nopeammin ja tulisin itsenäiseksi. Kun aikuistuin, ryhdyin yhtäkkiä arvostamaan asioita joita minulla oli lapsena. Sisältääkö valmistautumisen aika myös hetkiä joita meidän täytyy todella arvostaa, vai täytyykö meidän mennä sen läpi niin nopeasti kuin mahdollista?

Vastaus: Henkisyydessä asiat eivät tapahdu samalla tavalla kuin aineellisessa elämässä, sillä henkisyys, henkisyyden maailma on täydellinen jokaisella tasolla. Täällä sijaitsee ongelma: Sinun on löydettävä puute, vajaus, jokaisesta asteesta kehittyäksesi eteenpäin.

Jokainen henkisyyden tila on osa Ikuisuutta. Kuitenkin  vain tämä tietty osa paljastuu sinulle, kun taas kaikki muu säilyy edelleen salattuna. Koet sen sen vuoksi loppuna, päätöksenä, että se on jo Ikuisuuden maailma! Vastaanotat kaikki 10 Sefiraa omalla tasollasi.

Ensinnäkin, et kadu menneisyyttäsi. Vaikkakin on olemassa tietty tila, jossa teemme niin auttaakseemme itseämme eteenpäin. Paljastamme kuitenkin useimmiten, kuinka tärkeää oli mennä jonkin läpi menneisyydessä, kuinka täydellinen ylempi “hallinto” oli ja kuinka pieniä olimmekaan ettemme huomanneet olevamme Ikuisuuden maailmassa. Emme vain nähneet tätä kehittymättömien halujen, aistielinten (Kelim) takia.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed