Oksien Kieli Joka Yhdistää Maailmat

Kysymys: Kuvauksen mukaan ”oksien kielestä”, joka määrittää juuren ja oksan välisen suhteen, vaikuttaa siltä, että nämä ovat tiettyjä voimia tai jopa kenttiä, jotka yhdistävät eri tiloja.

Vastaus: Energiakenttä on tietty tila. Tosiaan, oksien kieli yhdistää vastaanottamisen kentän tai alueen lahjoittamisen kanssa. Jokainen maailma on tarkoitettu osoittamaan reitin yhdestä tilasta toiseen ja siirtämään meidät yhdestä tilasta toiseen.

Näin oksien kieli ei selitä jotakin yhdellä tasolla, joko tässä maailmassa tai ylemmässä, tarkoittaen vastaanottamisen tasolla tai lahjoittamisen tasolla. Pikemminkin se näyttää sinulle reitin, niin kuin se vetäisi sinut poispäin, toivoen, että voi viedä sinut vastaanottamisen tilasta lahjoittamiseen. Pääsiallinen tuntomerkki tässä kielessä on, että se ottaa meidät eri tasolle, kun taas kaikki muut kielet jättävät samalle tasolle, eivätkä laukaise kohoamista seuraavalle asteelle. Oksien kieli on saanut nimensä juuri siksi, sillä se tavoittelee kohottamistasi oksilta juurille. Se on rakennettu kuin hissi tai nosturi. Siitä syystä se määrittää henkisen juuren ja myös sisältää täydellisen koodinsa: TANTA (Te’amim-Nekudot-Tagin-Otiot), juuren sisäisen tiedon.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed