Elämän Seuraaminen “Kymmenennestä Kerroksesta”

laitman_705Kysymys: Mikä on elämän salaisuus?

Vastaus: Salaisuus on muuttaa tämän elämän suuntaa vastaanottamisesta lahjoittamiseksi, “rakkaudeksi naapuria kohtaan” tai ainakin periaatteen “Älä tee toiselle sitä mitä itse vihaat”- mukaiseksi.

Välittömästi, kun alat mennä lahjoittamisen suuntaan, tulet ulos omasta kapeasta maailmastasi, jossa olet lukittu ja toimit kuten robotti seuraten tiettyjä ennaltamäärättyjä lakeja. Mikään ei voi paeta lain rajoja. Me vain luulemme näin todellisuuden kätketyn luonteen ja tiedonpuutteen takia.

Esimerkiksi, oletetaan että katson alaspäin kymmenennestä kerroksesta ja näen kuinka auto on kääntymässä risteyksessä, jossa henkilö joka on ylittämässä katua eikä näe autoa ja jää sen takia auton yliajamaksi. Tai näen kuinka henkilö jättää autonsa paikkaan johon sitä ei saisi jättää, mutta poliisi onkin jo tulossa siihen suuntaan antaakseen hänelle sakon.

Näen kaiken tämän yläpuolelta, mutta ihmiset alhaalla eivät näe sitä lainkaan. Mahdollistaako tämä tiedonpuute heidät sanomaan, että tapahtuma on puhdas yhteensattuma? Minulle se ei ole yhteensattuma, sillä näen kuinka kaikki olivat yhdistetty toisiinsa jo ennalta käsin. Tämä ei ole vain mielikuvitusta, vaan tietty paljastus.

Joskus katsomme pientä lasta ja ymmärrämme, että jotain on tapahtumassa hänen tekojensa seurauksesna. Tiedämme sen jo ennalta käsin, mutta hän ei tiedä sitä, sillä häneltä puuttuu käsitys itsestään. Sen takia meillä ei ole valinnanvapautta;on vain tiedon puute.

Mitä syvemmälle paljastamme tämän maailman, sitä enemmän tunnemme kuinka olemme sidottuja rautaketjuihin. Ei ole olemassa vapautta-ei ajatuksissa, haluissa eikä teoissa. Ainoa asia, jonka voimme tehdä on muuttaa suuntamme. Nykyinen ajatusmallimme on suunnattu täysin vastaanottamiseen omaksi hyödyksemme; se on täysin rajoitettu ja rajoitamme sitä joko itse tai halun kautta.

Kuitenkin, voimme muuttaa sen päinvastaiseksi, miinuksesta plussaksi! Ryhdy lahjoittamaan ja näet mitä voit tehdä sen läpi! Sinulla on jo tulevaisuuden altruistisen halun juuri, “sydämen piste”. Sinun täytyy vetää puoleesti voima, joka kehittää sen. Sitten et ole enää rajattu tässä suhteessa, sillä tulet ulos, itsesi ulkopuolelle!

Käytyämme läpi kaikki kehityksemme vaiheet, paljastamme lopulta että elollinen ruumis johon meidät on asetettu, ei sisällä mitään “inhimillistä” paitsi yhden pisteen! Jos keskityt ruumiiseen olet eläin ja jos taas keskityt tähän pisteeseen sydämessä, niin paljastat ihmisen.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed