Työskentely Häiriötekijöiden Kanssa

Kysymys: Kuinka meidän pitäisi työskennellä häiriötekijöiden kanssa?

Vastaus: Häiriötekijät ovat juuri sitä, mikä auttaa meitä havainnollistamaan tilamme ja vahvistamaan yhteyttä välillämme entistä enemmän. Häiriötekijä näyttää paikan, jossa et ole vielä saattanut työtäsi päätökseen. Todellisuudessa se auttaa sinua. Me vain kutsumme sitä häiriötekijäksi, muta se on itse asiassa epäkohdan paljastuminen. Epäkohdan jonka voit korjata, sillä se on nyt paljastettu.

Kaikki paljastuu lopulta askel askeleelta. Tielläsi tulee paljastumaan useita esteitä. Tällä hetkellä tämä on kuitenkin annettu sinulle , eikä sinun tulisi mieltää sitä häiriöksi tai yrittää paeta sitä. Hyväksy se vain oikealla tavalla.

Sinun ei tarvitse hukkua tähän ongelmaan saatika juuttua siihen. Sinun tulisi pyrkiä ylittämään se välittömästi: kohota sen yläpuolelle, sulauttaa se itseesi ja näin ollen jatkaa kulkua sen yläpuolella.

En poista ongelmaa enkä esitä ettei sitä olisi olemassa. En yritä keksiä uusia temppuja ja jättää sitä huomioimatta. Hyväksyn sen, joten sen yläpuolella vahvistan yhetyttäni toisiin ja Luojaan entistä enemmän.

Oletetaan, että paljastan esimerkiksi sinussa tiettyjä epämiellyttäviä ominaisuuksia. Tähän saakka olimme ystäviä, mutta nyt sinussa on jotain josta en pidä. Minun täytyy kuitenkin hyväksyä se järkeilyn yläpuolella, tarkoittaen sitä, että näen virheitä sinussa oman viallisen luontoni takia. Minun täytyy haluta yhtenäistymistä kanssasi kaikesta huolimatta, aivan kuten olisit enkeli. Loppujen lopuksi kaikki viat ja virheet joita näen toisissa, näyttävät itse asiassa minut itse, aivan kuten peilin heijastus.

Pidä kuitenkin mielessä, että kaikki tämä kuuluu sisäiseen työhömme, ei levitystyön ammattitaitoon.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed