Parannuskeino Masennukseen

Mielipide: (Steven S. Ilardi, Kansasin Ylipoiston professori, thedepressioncurebook.com): ”Useimmat amerikkalaiset tekevät pitkiä työpäiviä, syövät lennossa ja elävät enenevissä määrin vähän liikkuvaa, eristettyä elämää. Tämän elämäntyylin ohessa masennusten määrä on noussut ennätyslukemiin: arviolta yksi neljästä amerikkalaisesta tulee kärsimään vakavasta masennuksesta jossain vaiheessa elämäänsä…

”Kehoamme ei ole suunniteltu kestämään unen puutetta, puutteellista ravitsemusta ja sitä hillitöntä vauhtia, jonka aikakautemme tuo mukanaan”. Näin ollen masennus on aivojen reaktio stressiin.

Kommenttini: Masennus on reaktio sisäiseen tyhjyyteen. Henkilö voi sietää mitä tahansa, niin kauan kuin hän löytää perusteen vastoinkäymisilleen elämässään. Silloin vaikeudet korostavat voittojen ja saavutusten vaikutusta. Masennuksen pääasiallinen syy on motivaation ja päämäärän puute.

Jos ympäristö havainnollistaa erityisiä elämänarvoja, jotka ovat yhtä tärkeitä jokaiselle yhteisön jäsenelle, henkilö kokee olevansa osa tätä yhteisöä ja hyväksyy sen päämäärät omikseen. Siinä tapauksessa tyhjyyttä ei ole; yleinen mielipide antaa hänelle varmuutta siitä, että on olemassa jotakin minkä vuoksi elää: Kuinka hyvänsä, jos masennuksen syytä ei kitketä, silloin lääkkeiden käyttö on ainoa vaihtoehto.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Next Post: