Huokua Rakkautta Maailmalle

Kysymys: Jos jatkamme työskentelyä sisäisen yhtenäistymisemme ja yhdistymisemme eteen, tulemmeko silloin myös rakastamaan enemmän toisiamme ulkopuolisessa maailmassa?

Vastaus: Kyllä, mutta se ei ainoastaan koske meitä, vaan koko maailmaa. Loppujen lopuksi on kyse yhdestä järjestelmästä. Jos meidän tasollamme (joka on muuta maailmaa korkeampi) yritämme vetää henkiset osamme lähemmäs yhtenäistymistä, tekemällä niin tuomme myös aineelliset osat, tarkoittaen ihmisiä, keskinäiseen yhtenäistymiseen.

Todellakin, ihmisiä ei ole, eikä yhtenäistymistä tai murtumista heidän välillään. Nämä ovat samat sielut, mutta ne vain kuvittelevat itsensä ja keskinäiset yhtenäistymisensä ”tämän maailman” näkökulmasta. Kaikki mitä näet ovat nuo samat sielut, samassa verkostossa, ne vain havainnoivat itsensä ja keskinäisen kytköksen verkon meidän kuvitteellisena maailmanamme.

Siitä syystä, jos tavoittelemme tämän kytköksen rakentamista, ollen tässä yhteissä järjestelmässä heidän kanssaan, vain korkeammalla tietoisuuden ja ymmärryksen tasolla, luonnollisesti tämä tulee vaikuttamaan muihin.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: