Herätä Toverit Sisässäsi

Kysymys: Miten minun tulisi ilmaista tarpeeni ”keskinäisyyteen”?

Vastaus: Havahduttamalla muut, herättämällä heidät ja tekemällä sen sisässäsi, ennemmin kuin sanoin. Sanat itse asiassa heikentävät merkitystä. Koko työmme tehdään sisäisesti mieluummin kuin ulkoisesti. Tärkeintä on missä määrin yritän havahduttaa toverit sisässäni, jotta voisimme yhdessä siirrtyä keskinäisyyttä kohden.

Emme saavuta sitä omine voiminemme, vaan vaadimme Luojan paljastumista. Onhan keskinäisyys kuitenkin Luojan voima, joka kytkee meidät toisiimme. Yksin emme kykene ulottamaan kytköksen johtoja ja saamaan aikaan keskinäisen lahjoittamisen. Mikään ei toimi, jos Valo ei paljastu keskuudessamme.

Tänään meidät kytkee vain viha. Mutta jos Valo astuu keskuuteemme, silloin yhtenäistymme rakkaudessa ja lahjoittamisessa. Keskinäinen lahjoittaminen, jossa Luoja täyttää suhteemme välin, on keskinäisyys.

Meidän tulee tavoitella tuota, vaikka emme voi sitä omin päin saavuttaa. Kaikki tulee toteutumaan pimeydestä, jos todellakin haluamme paljastaa keskinäisyys Luojan tähden. Ja ”Luojan tähden” tarkoittaa absoluuttisen lahjoittamisen ominaisuuden tähden.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed