Vaadi Sitä Kaikille

Kysymys: Saimme kirjeen ystävältä Tel Avivin telttakylästä, tapahtumasta joka on osa taistelua matalampien asuntohintojen puolesta. Hän kirjoittaa ” En opiskele Kabbalaa, mutta ymmärrämme, että olemme yrittänet kaikkemme ja ymmärrämme myös että meidän täytyy yhdistyä yhdeksi kokonaisuudeksi”. He istuvat nyt siellä ja kirjoittavat julistusta, mutta he heivät tieä kuinka tehdä siitä mieluisan ja otollisen kaikille. He kuulivat etä Kabbala tarjoaa käytännöllisiä ratkaisuja. Mitä voimme tarjota heille?

Vastaus: On olemassa käsite “monien rukous”. Heidän pitäisi pyytää kaikkien puolesta, myös itsensä. Jos he toimivat näin, he menestyvät. Tämä on yhtenäistymisen oikea muoto. Jos he taasen eivä tee niin, mikään ei tule onnistumaan.

Jo tänä päivänä sisäinen voima hallitsee maailmaa ja on paljastumassa jatkuvasti enemmän ja enemmän. Kaikki rakenteet ovat muutumassa tämän työjärjestelmän suuntaan. Suosittelisin myös, että he lukisivat ainakin muutaman kirjoistamme vapaa-ajallaan. Emme voi vain ojentaa materiaaliamme heille, sillä silloin ihmiset epäilevät meidän tekevän sen itsekkäistä syistä. Annamme mielellämme mitä tahansa materiaaliamme, jos he sitä toivovat. Lukemalla sitä he tulevat ymmärtämään mitä tarkoitamme ja kuinka heidän tulisi toimia. Tämä antee heille ylemmän voiman tuen ja sen jälkeen he näkevät omin silmin, kuinka heidän valtansa ja menestyksensä kasvaa.

Tämä tapahtuu todellisuudessa. Yrittäkäämme sitä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed