Maailma Joka Kohoaa Salauksessa

Kysymys: Kuinka muotoilemme salauksen valmistautumisen vaiheessa ja kuinka salaamme Luojan, jos emme edes aisti Häntä?

Vastaus: Vastaan lyhyesti: Tämä koko työ on tehty vain ryhmässä, ystävien kanssa. Myös ystävät ovat salattuja meiltä, eikä kukaan tiedä toisen todellista astetta. Ryhmä sen todellisessa muodossa on myös salattu meiltä, samoin opettaja.

Tehtävänämme on “rakentaa” salaus, tarkoittaen sitä, että ryhdyn lopulta selvittämään itselleni että havaitsen kaiken vajavaisen korjaukseni laajuudessa. Sen vuoksi minun täytyy korjata egoani ja nähdä kaikki muut sukupolvensa suurimpina, jotka ovat olemassa tilani takana, yläpuolella. Minun täytyy saavuttaa tila, jossa minulla on valtava kunnioitus salausta kohtaan, toivoen sen muotoutuvan asenteeseeni kaikkia muita kohtaan.

Minun täytyy rakentaa uusi maailmankuva tämän salauksen kalvon avulla. Tämä kuva tulee muovautumaan jokaisen ilmiön, tapahtuman kertomisen tärkeydestä. Jos teen näin, ryhdyn lopulta työskentelemään egoani vastaan ja oppimaan henkisen maailman havainnointia, tarkoittaen henkisen maailman kuvilemista. En ole loppujen lopuksi olemassa (minkään) ulkopuolella vaan vain sisimmässäni.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed