Luennon Lopputulos

Kysymys: Artikkelissaan “Arvut” (Yhteinen Tae) Baal HaSulam kirjoittaa, että meidän tulee toimia ilman mitään maksua saatika korvausta ja ilman mitään itserakkauden sekoitusta. Kuinka voimme puhdistaa itsemme palkkion ja hyvien tulosten odottamisesta?

Vastaus: Sinulla on työkalut: Kabbalistinen Tooraksi kutsuttu metodi ja ryhmä. Jos haluat yhtenäistyä koko ryhmän kanssa ja rakentaa siinä tulevaisuuden maailman esimerkkinä muille-tee se.

Kuinka voit yhtenäistyä? Voit tehdä sen Tooran kautta. Siinä oleva Valo korjaa. Jokaisen tulisi tuntea kuinka erossa tai yhdistynyt hän on toisten kanssa. Jokaisen täytyy pyrkiä tarkastamaan jatkuvasti antaako hän yhtenäistymisen impulssin vai ei.

Pyrkimyksemme opiskellessamme on loppujen lopuksi välttämätöntä. Missä pyyntö on luentojen aikana? Missä on rukous joka motivoi sinua yhtenäistymään?

On olemassa yhteinen verkosto. Sen säikeet ovat kuitenkin poikki ja meidän täytyy yhdistää ne jälleen. Tulemme luennolle oppimaan katkenneista siteistä välillämme ja ymmärtämään kuinka kutoa ne takaisin yhteen. Meidän tulisi odottaa näitä tuloksia luennoilta. Odotammeko me niitä?

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: