Uuden Kynttilän Valo

Luoja lähettää vaikeuksia ja ongelmia niille, joiden Hän toivoo edistyvän, tarkoittaen, Hän laittaa heidät “pimeään kellariin”. Mitä enemmän henkilö edistyy, sitä ahdistuneemmaksi hän tuntee olonsa, sillä hän ei ymmärrä miksi on saanut niin katkeran elämän toisiin verrattuna. Mitä hän saa ja kuinka hän edistyy pimeässä?

Vaikka hän ei vertaisi itseään toisiin, hän ei silti kykene ymmärtämään, miksi Luoja, isä kohtelee häntä niin. Kuinka voi olla, että Hyvä Joka Tekee Hyvää antoi hänelle niin raskaan ja katkeran elämän niin pitkäksi aikaa?

Henkilö ei ymmärrä sitä ennen kuin on päättänyt työnsä. Loppujen lopuksi henkiö kasvaa jopa kellarissa. Hän oppii enemmän tilastaan ja ryhtyy ymmärtämään, että syy siihen miksi hän tuntee olevansa pimeässä kellarissa on hänen oma asenteensa isäänsä kohtaan.

Pimeyden tunteesta huolimatta hän yrittää nähdä tämän erityisenä hoitokeinona. Henkilön täytyy yhdistää nämä ristiriitaiset tunteet ja tarttua Luojaan niiden yläpuolella, oikeuttaa Hänet kunnes kasvaa näiden tunteiden takia. Sen jälkeen hän alkaa kohdella kellarin pimeyttä Valona. Henkilö ryhtyy yhdistymään isänsä “auttajien” kanssa. Kaikkien niiden voimien ja tilojen kanssa, jotka tuovat uuden valon, “kynttilän” valon vankityrmään sen sijaan että yhdistyisi kaikille tämän maailman asukkaille saatavilla olevan valon kanssa.

Sen jälkeen kynttilän valo on sytytetty hänelle tyrmässä. Ei siksi, että joku toi ylhäältä sen kaikille saman valon, vaan he tuovat henkilölle toisen valon ja kuninkaan avun. Nimittäin tässä pimeyden tilassa henkilö ryhtyy näkemään, ettei se olekaan pimeys vaan suuri Valo. Se on vain erilainen ja uusi! Tämä on uusi taso, uusi maailma.

Hän kasvoi kaikkien niiden 20 kellarissa työskennellyn vuoden aikana ja siellä tehdyn työn ansiosta, enneminkin kuin että hän olisi yksinkertaisesti odottanut vapautumistaan. Hänen täytyi nähdä jatkuvasti vaivaa ja tämän vuoksi hetki kului ja siirtyi seuraavaan (hetkeen). Näin ollen hän yhdisti kaikki hetket.

Hän käänsi pimeyden valoksi saattamalla kaikki nämä askeleet päätökseen. Kaikki vaikeudet ja kärsimykset joita hän koki, muuttuivat täyttymykseksi, Luojalle sopivaksi, Hän antaa ne henkilölle, joka nyt ymmärtää ja tuntee Hänet ja voi nauttia kaikista Hänen lahjoistaan ja täyttymyksistään-aivan kyten Luoja itse, ei kuten muut ihmiset.

Tämä tarkoittaa, että henkilön täytyy kasvaa pimeyden ja omien pyrkimystensä ansiosta pisteeseen, jossa hän ymmärtää mistä Luoja nauttii ja millaista mielihyvää Hän haluaa antaa ihmiselle. Näin ollen henkilö poistuu kellarista.

Hän astuu sisään uuteen maailmaan, Luojan maailmaan, Hänen tasolleen, kuninkaan pojan arvoisesksi. Hän ei ole kuten kaikki ihmiset hänen ympärillään, ihmiset joita hän joskus kadehti. Kaikki katkeruus ja kärsimys joita hän koki suhteessa tähän maailmaan, auttoi häntä murtautumaan siitä pois, oppimaan asenteen Luojaa kohtaan ja kääntämään tämän suhteen pahasta hyväksi järkeilyn yläpuolella olevan uskon kautta.

Nyt henkilö ymmärtää, että tämä on juuri sitä mitä kuninkaan rikkaus on, ei niitä pikkumaisia nautintoja, joilla tämän kaupungin, maailman asukkaat täyttävät itsensä. Todellinen mielihyvä on lahjoittamisessa, ei joidenkin murusten vastaanottamisessa, murusten jotka lohduttavat kaikkia muita jotka “notkuvat” kaupunkien kaduilla.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: