Intentio On Heijastunut Valo

laitman_060_01Henkilön, joka kunnellessaan luentoa ei ymmärrä siitä mitään, täytyy pitää mielessä intentio vieläkin enemmän kuin muiden. Intentiossa kaikki on selvää ja siinä ei ole mitään selitetävää; Se on asia, jota henkilön tulee miettiä! Selvennä tarkalleen mitä haluat. Vaikka halusi eivät sopisikaan henkisyyteen, Ylempi Valo tulee vaikuttamaan sinuun opintojen kuluessa, virittäen sinut asteittain oikein. Kaikkein tärkein asia on, että yrität analysoida omia intentiojasi.

Pyrkimyksemme eivät ole luotu opinnoissa tai ymmärryksessä vaan intentiossa: Miksi opiskelen, mitä varten ja mitä haluan opinnoiltani? Vaikka kaikki sisäiset laskelmasi olisivat vääriä, se ei haittaa. Jos aktivoit intention, Valo vaikuttaa siihen. Valo ei vaikuta haluun, mutta vain intentioon (joka on egoistinen jotta se käännettäisiin altruistiseksi) koska se tulee Ylhäältä maailmojen läpi ja on jo verhottuna intentioon, Heijastuneeseen Valoon.

Sen takia et voi vastaanottaa Ylempää Valoa ellet luo myös Heijastunutta Valoa. Heijastunut Valo on intentio.

Sen takia meillä ei ole vaihtoehtoja; Kaikki riippuu vain siitä, kuinka aktivoimme intentiot. Vaikka ne olisivat virheellisiä aivan kuten pienen lapsen intentio, joka ei ymmärrä vielä mitään, se ei haittaa. Tärkeintä on, että Ylemmällä Valolla on jotain korjattavaa!

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed