Universaali Resepti Menestykseen

Kysymys: Mitä henkilö voi tehdä, kun hän ei kykene ylittämään itseään kun ryhmässä on juoruilua ja vihjailua?

Vastaus: Siinä juuri on ongelma. Jos olemme yhdistyneitä edes yhden Kabbalan viisauden kirjaimen kanssa, silloin kaikki mitä meille tästä lähtien tapahtuu on liitoksissa ainoastaan ryhmään ja Luojan saavuttamiseen ryhmässä. Elämässämme ei ole muita tapahtumien syitä. Mitä tahansa sinulle tapahtuu, kaikki hyvä ja paha menevät linjassa tavoitteen kanssa. Olet astunut henkisyyden moottoritielle.

Ihmiset ympäri maailmaa ovat edelleen tilassa, jossa heidän egoistinen halunsa kasvaa. Tämä tulee jatkumaan niin kauan kunnes he saavuttavat pisteen, jossa ongelma tulee paljastumaan: Joko maailmanlaajuinen integraali yhteenliittyminen tai sydämen piste.

Joka tapauksessa, epäonnistumisemme tulee ainoastaan välinpitämättömästä työstä ympäristössämme. Jälleen kerran, voit korjata kaikki ongelmat vain ympäristössä, vain yhteisessä yhteydessä ystävien kanssa. Miksi näin? Sen takia, että näin ollen herätät Valon, joka järjestää ja määrittää kaiken elämässäsi, fyysisestä terveydestä henkiseen hyvinvointiin. Kaikki riippuu sen läsnäolosta tai sen puutteesta.

Näin ollen työ ryhmässä on universaali menetelmä, jonka ansiosta pystyt saavuttamaan menestystä kaikessa.

Kysymys: Kuinka varmistamme että ryhmä on ainoa alue työllemme? Kuinka pysymme tällä tiellä?

Vastaus: Jotta jokainen ihminen muistaisi tämän ja kokisi sen tärkeyden, me tarvitsemme yleisen mielipiteen ja yhteisen takeen. Minun täytyy varmistaa etten unohda elämäni olevan, sen kaikilla tasoilla ja kaikissa yksityiskohdissa riippuvainen pelkästään ryhmän hyvinvoinnista, sen täydellisyydestä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed