Polku Kokonaisuudessaan On Itse Etsintä

Kysymys: Voisitko kuvailla kaikki tilat jotka meidän täytyy käydä läpi nykyisestä tilasta todelliseen lahjoittamiseen?

Vastaus: Nämä eivät ole tiettyjä selkeitä, peräkkäisiä askeleita joita voisimme ymmärtää. Nämä tilat muutuvat: tulevat ja menevät

On kuitenkin selvää, että alussa kun henkiö saapuu (ryhtyy opiskelemaan Kabbalaa) hänestä näyttää siltä, että hän voi saavutta kaiken itse, yksin ja ettei hän ole riippuvainen mistään, ei opettajasta saatika ryhmästä. Hän luulee että kirjat riittävät kehittymiseen.

Sitten hänelle paljastuu asian oikea laita ja ainoa kysymys on kuinka paljon aikaa se vaatii. Joskus egoisimi tukkii henkilön silmät ja korvat niin täysin ettei hän näe tai kuule mitään ja näin ollen (kehitys) voi kestää vuosia. Joskus tämä tapahtuu nopeammin.

Kaikki nämä olemassa olevat tilat, jotka meidän täytyy kokea, ovat tietoisuutemme tasoja siitä, kuinka kykenemättömiä olemme saavuttamaan tavoitteen ja kuinka riippuvaisia olemme opettajasta, kirjoista, ryhmästä ja erinäisistä sovelletuista pyrkimyksistä. Näin ollen kohoamme askel askeleelta, kunnes tulemme ymmärtämään että olemme riippuvaisia vain Luojasta, käsitteestä joka sisältää kaikki aikaisemmat tekijät: kun en kyennyt selviytymään ilman opettajaa, kirjoja ja ryhmää.

Nyt minulle paljastuu, että kaikki sisältyy Häneen, käsitteseen jota kutsun “Luojaksi.” Tämän jälkeen näen todella, että kaikki ympärilläni, minut poislukien on yksin Hän, eikä ole olemassa ketään muuta. Ymmärrän etten pysty saatika kykene, mutta siitä huolimatta minun täytyy suostutella itseäni etsimään Häntä kaiken aikaa.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: