Sielusi “Lihan” Korjaaminen

Kysymys: Onko pahuuden paljastuminen riittävää kehittymiselle?

Vastaus: Pahuuden paljastuminen on voimakas kehittymisen metodi, sillä se on korjaamattomien halujen löytämistä. Jos korjaat sen (ne), edistyt. Tämän takia on mahdotonta tehdä mitään ilman pahuuden paljastumista.

Esimerkiksi, menet autoon ja yrität saavuttaa päämääräsi sen avulla. Yhtäkkiä huomaat että avain ei sovi virtalukkoon. Ryhdyt korjaamaan avainta. Korjaat sen, laitat virtalukkoon mutta auto ei käynnisty. Sinun täytyy korjata itse lukko.

Korjaat lukon, käännät avainta-auto ei käynnisty. Huomaat että johdot eivät ole kiini moottorissa. Sinun täytyy yhdistää johdot. Johdot korjattu, miksi auto ei käynnisty? Akku puuttuu.

Korjaat pikkuhiljaa koko auton. Huomaat kerta toisensa jälkeen mitä puuttuu, kunnes koko auto on korjattu ja maalattu viimeistä pisaraa myöten. Sen jälkeen istut kyytiin ja ajat. Ennen sitä auto ei liiku.

Kysymys: Mitä tarkoittaa jokaisen komponentin korjaaminen?

Vastaus: Korjaus tarkoittaa sitä, että ymmärrät miksi tarvitset komponentit, kuinka ne yhdistyvät toisiin osiin ja mitä hajonneet sekä ehjät osat ovat. Jokainen komponentti on osa sydäntäsi, sieluasi. “Käynnistys”, “avain”, “johdot”, “akku”, joka ikinen komponentti, kaikki nämä asiat ovat sisäisiä halujasi, sielusi “lihaa”.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed