Parempi Helikopterissa…

Kysymys: Missä on valinnanvapauteni? Kuinka voin päättää kahden mahdollisuuden väliltä?

Vastaus: Ihminen ei kohtaa kahta vaihtoehtoa, vain yhden. Emme seiso risteyksessä ja joudu päättämään menemmekö oikealle vai vasemmalle. Sellaista ei ole olemassakaan! Olen suoralla moottoritiellä ja ainoa vaihtoehtoni on joko kiihdyttää kehitystäni tai ei.

Jos liikun hyvin hitaasti, silloin osun jokaiseen töyssyyn tällä rikkinäisellä tiellä, joka on täynnä kuoppia joissa villiepedot voivat hyökätä kimppuuni joka hetki ja toimivat sytykkeinä uusille ongelmille, jopa sodille.

Voin vaihtoehtoisesti ottaa helikopterin ja lentää moottoritien yli. Tämä riippuu minusta. Suuntamme sekä saavuttamamme tavoite säilyvät kuitenkin samana. Vaikka sanotaankin että voimmme eksyä tieltä,ei se viittaa harhautumiseen mootoritieltä itseltään, vaan kieltäytymiseen valitsemasta täyttä vauhtia omasta tahdostamme.

Tässä tapauksessa kehityn luomakunnan “veturin” suunnitelman mukaan, jota kutsutaan “omana aikanaan” (Beito), jolloin kohtaan ongelmia, iskuja, sotia, vaikeuksia, sairauksia ja kriisejä, kaikkia mikä ilmenee elämässämme kaikin mahdollisin nauttimisen halun keinoin.

Sen täytyy todellakin osoittaa meille kaikki nämä haasteet, jotta epätoivo ja ongelmat pakottavat minut “jalostamaan” se ja lopettamaan halun mielihyvään sellaisessa tilassa. On tehokasta korjata nauttimisen halu tällä ensimmäsiellä: animaalisella asteella.

Kysymys: Kuinka voin tarkastaa putosinko helikopterista?

Vastaus: Asitin sen ensinnäkin suhtessa heräämiseni tasoon, inspiraatiooni ja tavoitteseeni. Minun täytyy tarkastaa, olenko ns. “tulessa” ryhmän yhteyden tärkeyden suhteen, joka on edistymisen ainoa keino. Työskentelen sitä kohti. Käytänkö kaikkia vallassani olevia keinoja? Nämä keinot ovat opettaja, ryhmä ja kirjat.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed