Maailma Halujen Prisman Läpi

Kysymys: Kuinka pyrkimyksemme yhtenäistymiseen Zoharin Kirjaa lukiessamme vaikuttaa maailmaan? Mitä muutoksia se juurruttaa?

Vastaus: Sinänsä maailmaa ei ole olemassa. Pyrkimyksesi rakensivat tämän todellisuuden sinua varten. Nyt se näyttää sinusta siltä miten sen näet. Pyrkimystesi tasolla luot toisen todellisuuden, erilaisen maailman. Saat sen mitä teet.

Henkisyydellä ei ole kuvaa. Sillä ei ole mitään tiettyä kuvaa, ellei henkilö muodosta sitä itsessään haluistaan, jotka hän kokosi ja linkitti yhteen.

Meidän pitäisi pohdiskella tätä niin paljon kuin mahdollista, sopeutuaksemme tähän näkökulmaan todellisuudesta. Tämä ei ole henkisyyden saavuttamista. Sanon, että jokainen henkilö tässä maailmassa joka ei ole saavuttanut vielä henkisyyttä tässä maailmassa voi silti tarkastella todellisuutta ehdotetulla tavalla ja tehden näin hän ryhtyy kkoamaan tiettyjä aistinvaraisia vaikutteita.

Kysymys: Miten pyrkimyksemme yhtenäisyyteen vaikuttaa kaikkein “karkeimmalla” asteella meissä oleviin haluihin kun yhtenäistymisen kaipuu puuttuu? Näyttää siltä, että syvimmällä tasolla minulla ei ole pienintäkään tavoitetta yhtenäistymiseen toisten kanssa…

Vastaus: Minut on tehty kaikenlaisista haluista, kaikilla Aviut:n (karkeuden) tasoilla, mukaan lukien ne halut jotka eivät muutu ennen viimeistä korjausta. Nämä halut avautuvat minulle kaikissa mahdollisissa yhdistelmissä joita en koonnut itse.

Minun täytyy muokata ne henkiseen muotoon kaikin mahdollisin keinoin. Tarkoittaen sitä, että tuon ne  kaikkein minulle vieraimpien halujen yhteyteen. Halujen, jotka torjuin, joita halveksin ja toivoin ettei niillä olisi mitään tekemistä kysymysten: “Mitä ne sitten ovat? “Miksi minun täytyy yhdistää ne?” kanssa.

Minun täytyy päästä tämän närkästyksen yli ja yrittää yhtenäistää ne, jos niillä on samanlainen henkisyyden halu kuin minulla. Tällä hetkellä se on vain heidän kanssaan. Jos pyrimme kohoamaan yhteisen katkeruutemme yläpuolelle ja yhtenäistymään, rakennamme “paikan” sisimpien asteiden paljastamiselle.

Kysymys: Joskus koen seisovani seinää vasten, yrittäen puskea siitä läpi, mutta se ei liikahdakaan. Mitä teen tällaisessa tilassa?

Vastaus: Pyydä apua ystäviltäsi….

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: