Näkymättömän Verkoston Aistiminen

Kysymys: Mitä meidän, koko maailman ryhmän tulisi miettiä yhdessä kun vietämme Yhtenäisyyspäivää? Kuinka voimme yhtenäistyä?

Vastaus: Jokaisen henkilön tulee kaivautua itseensä ja tuntea siellä ketju, sisäinen verkosto välillämme joka yhdistää hänet toisiin. Sen lisäksi henkilö voi olla tässä maailmassa tai hän ei välttämättä ole enää siinä, sillä tämä on halujen välinen verkosto sielujen-ei fyysisten ruumiiden välillä.

Baal HaSulam ja kaikki suuret menneiden vuosituhansien Kabbalistit ovat täällä, tässä yhteydessä. He kaikki ovat kanssamme, sulautuneina yhteiseen verkostoomme. Meitä on tänään miljoonia, mutta todellisuudessa (meitä) on paljon enemmän, sillä kaikki sielut kautta ihmiskunnan historian ovat kanssamme nostaen (sielujen) lukumäärän satoihin miljooniin. Kaiken kaikkiaan he ovat valtava henkinen voima.

Jos toivomme yhdistyvämme tässä verkostossa, emme luonnollisestikaan pelkästään vaikuta toisiimme ja tule osaksi tätä verkostoa josta jokainen henkilö saavuttaa oman henkisen kohoamisensa, vaan vaikutamme samanaikaisesti kaikkiin maailman ihmisiin jotka ovat “säädetty” tämän verkoston “taajuudelle” vastentahtoisesti, aistimatta sitä. Ryhdymme herättämään heitä.

Sen vuoksi aloittakaamme tavoittelemalla sopimusta välillämme, että haluamme selkeästi tuntea yhteisen yhteytemme.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed

Previous Post: