Minun “Minä” Osa

Tullessani lahjoittajaksi minusta tulee kuten Zeir Anpin, joka täyttää Malchutin ja vastaanottaa kaksinkertaisesti ylemmältä ainoalta, Binalta: itselleni ja toisille. Tulen täytetyksi toisten (henkilöiden) paljastettujen halujen yläpuolella, vastaanotan jokaisen tarpeet, ikuisen henkisyyden halun. Tämä on astani.

Minä itse olen kuten Zeir Anpin, vain piste joka yhdistää Binan ja tämän halun. Olen niiden välissä oleva osa. Näen sen vain osana. Tämä on siksi, että alemmilla on nyt halu ja ylemmällä ainoalla on Valot. Näin ollen “osa” on intentioni. Laajennan pistettäni heidän halujensa ja Hänen Valojensa kautta “kuluttamalla” kaikki Valot ja halut.

Tämä synnyttää uuden astian, jota ei aikaisemmin ollut olemassa. Kaikki mitä minulla oli, oli piste, alustava perusta, neulansilmä jota käytämme astuaksemme uuteen maailmaan, ikuisuuden astiaan.

Itsenäisesti vastaanottava halu ei ole astia ja Valo on vain Valo. Kun havaitsen Ikuisuuden maailman, mikä oletetusti on ollut olemassa aikaisemmin tai palaan kolmanteen (myöskin alustavaan) tilaan, paljastan uuden astian joka on 620 kertaa suurempi kuin aikaisempi (astia). Tämä on siksi, koska olen saavuttanut itse molemmat, Valot ja halut. Nyt astiani on 620 kertaa suurempi. Se olen minä.

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbala ja elämän tarkoitus" Comments RSS Feed